Mennyi kiábrándult Fidesz szavazó lehet?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy nagyjából hány olyan ember lehet akik korábban a Fideszre szavaztak, de jövőre nem tennék.tegnap 19:04
11/16 A kérdező kommentje:
Nem élem bele magam, de 3 cikluson keresztül én is a Fideszre szavaztam. Mára utálom őket.
tegnap 19:38
13/16 anonim 

válasza:

A 12-es írja a legjobban, ez csak a választáson derül ki...addig a találgatások meg becslések vannak, amik ugye nem pontosak.
14/16 D-Mano 

válasza:

Szerintem elég sok.
Csak éppen olyan a politikai helyzet, hogy a fő ellenzéki tömb, többedik ciklus óta annyira elrettentő számukra, hogy még véletlenül sem akarják, hogy ők kerüljenek hatalomra, ezért újra leszavaznak a Fideszre.
-Tehát ezért gyakorlatilag: bármennyi kiábrándult Fidesz szavazó is legyen, ez a szavazatokon nem vagy alig fog meglátszódni.
15/16 anonim 

válasza:

2010 -ben Fideszre szavaztam, 2014 -ben nem támogattam, de az ellenzéket se.
De 2018 -tól, viszont mindig a ellene szavazok, mára mindegy hogy ki, a legesélyesebbre aki épp feltud lépni, és meggyengíteni az autokráciát.
16/16 árokpart 

válasza:

Teljesen mindegy, mert a Mi Hazánk-on kívűl mindegyik a kupecek oldalán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!