Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a fideszesek...

Mit szóltok a fideszesek ébredéséhez?

Figyelt kérdés

Több helyről hallom őket, elkezdték szidni orbánt. Gondolom ez országos tendencia lehet.

Sokan voltak a tüntetésen is.

febr. 19. 15:46
A kérdező szavazást indított:
Én örülök neki, jobb később mint soha
Én nem örülök fideszesként mert szeretem ha győz a fidesz, olyan jó érzés, még ha pedofilokat is támogatják
32 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Az a félelmem hogy nem elég fideszes ébredt még fel.

A kétharmadot talán elbukják, de így is bőven 40% feletti szavazatuk lesz majd és megnyerik a választásokat.

febr. 19. 15:49
 2/18 A kérdező kommentje:

Ne viccelj, 50% szavazott a fideszre. Most sok olyan ember is aktivizálta magát, aki amúgy nem jár szavazni.

A fidesztől 1 kieső szavazat rögtön 2-t ér, mert a másik oldal annyival nő.

Ha 5% átszavaz meg bejön még 5% új pedofidesz ellenes, már 2/3 van a másik oldalon.

Én nem 10%-ban tapasztaltam az ébredést mellesleg. Vedd még hozzá a tömeghatást.

A fidesz közpénzen mindent mér, gondolhatod hogy beszartak, amikor megkapták az eredményeket.

febr. 19. 15:54
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Legyen igazad, csak én félek már reménykedni abban, hogy ezek szívjanak.

Meg attól hogy valaki kiábrándul a Fideszből, még simán elmehet a kisnyilasokkal teli levő Mi Hazánkhoz.

febr. 19. 15:56
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

Semmiféle ébredés nincs.

Azzal, hogy az ellenzékiek pedofilozzák a fideszes szavazókat, csak még jobban megerősítik őket abban a meggyőződésben, hogy jó helyen vannak.

A semleges embereket meg magukra haragíthatják, így csak azért sem állnak be közé.

Az ellenzékiek azt hiszik, hogy most azzal, hogy meglovagolják ezt a botrányt gyengítik a Fideszt. De majd 2026-ban fognak egy nagyot nézni, hogy visszafelé sült el az akció.

febr. 19. 16:00
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

Aki esetleg nem érti a #4-es kommentem, annak itt egy kis magyarázat:

Azzal, hogy bizonyos ellenzékiek pedofilozzák a fideszes szavazókat, megsértik őket. A kormánypárt hivatalos álláspontja ugyanis az, hogy a pedofília elfogadhatatlan, tehát a fideszes szavazó sem azonosul azzal. Így tehát a fideszes szavazó azt látja, hogy az ellenzék gyűlölködik, és csak azért is marad a kormány mellett.

febr. 19. 16:06
 6/18 anonim ***** válasza:
35%

Én még nem láttam olyat hogy az ellenzék a szavazókat pedofilozná.

Azt már igen, hogy azt mondja "Pedofidesz" -> a Fideszt egy pedofilmosdató szövetségnek tartja.

febr. 19. 16:08
 7/18 anonim ***** válasza:
57%

Nagy kamu kérdés...

Már csak azért is, mert Fideszes ismerősöm, rokonom annyi van, mint a fene, én nem vagyok elkötelezett, de a beszélgetéseiket hallva inkább az az érzésem, hogy még inkább összezárnak .

febr. 19. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

Itt az oldalon létezik a jelenség. Balos kommentelők azt csinálják.

febr. 19. 16:19
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Inkább a Fidesz legyen sok évig a kormányon, mint az ellenzék. Fidesz legalább tudja mit csinál, az ellenzék meg semmit nem tud és amint hatalomra kerülne olyan törvényeket csinálna ami csak nekik a jó és bebiztosítanàk magukat és ugyanúgy eltennék a pénzt. Azt nem értem miért hiszi azt emberek ha a Fidesz leváltanák akkor egyből olcsó lenne minden és fizetések nőne. Nem lenne kánaán nem lenne semmi, sőt még rosszabb is lenne, mert el volt nyomva az ellenzék jó ideig. Inkább a Fideszre szavazók mert ott fixen tudják vezetni az országot mégha az emberek többsége nem látja be. Pl a Covid időszakban is jók voltak az intézkedések. Megmutatták helyt tudnak állni és nem erőltették a kötelező védőoltást úgy mint Ausztria vagy más EU ország. Számomra ez elegendő bizonyíték, hogy ha spec dolog van az országban, jól intézkednek.
febr. 19. 16:32
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

EU-s szinten nálunk volt a legnagyobb a lakosságarányos halálozás a COVID miatt.

Pedofidesz.

febr. 19. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!