Magyar Péter meddig tud még kibújni az olyan témák alól, hogy szerinte Magyarországnak kell-e fegyvereket küldeni Ukrajnának, vagy, hogy támogatja-e a Pride-ot?
Az origo Pride ügyben megkereste, de nem kapott választ:
Viszont a háborúval sem árulja el az álláspontját.
Ha mégis tévednék - forrással alátámasztva - lehet engem cáfolni.
"Nekem személy szerint nem igazán szimpatikus MP, de így kell csinálni."
Hogy? Ha a hallgatást beleegyezésként értelmezem, akkor igaz, amit a kormánypárti médiában írnak róla.
Ha meg azért hallgat, mert nem akar szavazókat veszíteni, akkor ő maga is egyetért a Fidesszel bizonyos dolgokban, csak nem vállalja fel.

Ezek ilyen "anyád tudja-e hogy b.zi vagy ?" típusú beugratós kérdések.
Bármit válaszolsz nem tudsz jól kijönni belőle. Ezért kell válasz nélkül elengedni. Beszéljék meg a fideszesek egymás között.
Mint a pride-ot. Úgyis most az foglalkoztatja őket legjobban. Nagyon várják már csak lehet hogy Viktor betiltja.

Tévedsz!
Magyar Péter az EU vezetői álláspontját képviseli, akik feláldozzák Európa összes vagyonát egy szétlőtt menthetetlen Ukrajnára, ami félig az oroszoké, félig meg USA gyarmat lett.

Örülünk, hogy téged a Tisza Párt Pride-al kapcsolatos véleménye érdekel. Szemben olyan kérdésekkel, hogy például
- Mikor lesz működő egészségügyünk? És ezalatt nem olyan alap dolgot értek, hogy nem rohad ránk a kórház, hanem gyakorlati részről például a TB-jogköröket se nyírbálják?
- Mikor lesz működő oktatásunk? És megint nem arra a "lózunkgra" gondolok, hogy "rendes tananyag", hanem például, ha kell például egy új számítógép az iskolába meg tudják azt venni, és ne kelljen a fenntartótól könyörögni, aki vagy elfogadja a kérelmet vagy nem.
- Mikor lesz működő gazdaságunk? És itt se arra az úri huncutságra gondolok, hogy "GDP", meg "árfolyam", meg "gyár vagy fejlesztőközpontot hozunk az országba", hanem például arra, hogy, hogy ugyanaz a bevásárlókosár külföldön minimum ugyanannyiba kerül, mint itthon, csak nekik ugye nem "magyar átlagbérből" kell azt kihozni, hanem minimum a duplájából?
- Mikor leszek nemzetközi szinten ismételten vállalhatóak? És itt se az legyen a kiindulópont, hogy euro-atlatni politikai erők már csak akkor állnak velünk szóba, ha nagyon muszáj, hanem arra, ha kimegy az átlagmagyar külföldre és megkérdezik honnan származik, nem egy lesajnáló tekintetet kap cserébe a politikai vezetésünk miatt.
(Vagy a kedvenc személyes példám Olaszországból, Milánóból tavaly novemberről egy konferencián, hogy egy olasz fickó megjegyezte "reméli a magyar előadó nem oroszul ad elő." egy másik pedig megkérdezte "van-e már orosz katonai bázis Magyarországon?" -- na ez a hírünk és a Fidesz-"baráti" Meloni féle Olaszországban.)
A fenti kérdésekben engem érdekelne a TE, FIDESZES állaspontod ezekben a kérdésekben, amik talán nagyobb közérdeklődésre adnak okot, mint egy pár száz fős felvonulás ami jelen állás szerint vagy lesz, vagy nem lesz.
Oké, Magyar Péter tényleg nincs egyszerű helyzetben. Hiszen akármit mond, rosszul jön ki belőle.
És nem feltétlenül a kormánymédia miatt, hanem azért, mert valószínűleg annyira kormányellenesek a szavazói, hogy ha Magyar Péter valamiben egyetértene a Fidesszel, akkor szavazókat veszítene.

A pride betiltása szavazatokat hozhat a fidesznek és ingyen van.
Amit te leírtál borzasztó sokba kerül és nem hoz szavazatokat.

"forrással alátámasztva - lehet engem cáfolni"
Oké
Magyarország most is küld fegyvereket. Támogatja az uniós fegyveralapot és bővítését, ami Ukrajnába is küld katonai felszereléseket, főként lőszert.
Országjárás közben tartott sajtótájékoztatón pedig már elmondta a véleményét.

Ezt amúgy úgy bírom bennetek Fidesz-provokátorokban. Úgy tesztek, mintha kérdeznétek, de igazából kijelentést tesztek. Aztán mikor értelmesebbek jelzik, hogy vagy hülyék vagytok, esetleg csak direkt feszkót akartok kelteni, akkor úgy a 20. hozzászólás környékén jön a nagy visszakozás, mint most nálad a 15.-ben, hogy "nem is úgy gondoltam, meg amúgyis én se fideszes vagyok" :DDD
"- Mikor lesz működő oktatásunk?"
Soha. A magyar oktatási rendszer lexikális tudásalapú képzés, ami arról szól, hogy minél több infót zsúfolnak be a diák fejébe, akkor is, ha annak 90%-át sosem fogja használni.
Ezen senki sem fog változtatni, soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!