Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is nagyszerű...

Szerintetek is nagyszerű ötlet az SZJA mentesség?

Figyelt kérdés
Olyan boldog vagyok!!! Eddig anyaként olyan kilátástalan volt a helyzetem. Vállaltam 3 gyereket, mert miért ne, de sajnos a gonosz munkáltatóknak így nem kellek. Pedig érek annyit, mint más! Igazán lehetne bennük annyi emberség, hogy megértik, ha minden 2. héten otthon maradok valamelyik gyerekemmel, mert 2-t köhintett. De nem!!! És nem kellek sehol, pedig nem keveset tanultam (még estin le is érettségiztem, másodjára még matekból is átmentem, azért ez nem semmi!). Elmentem takarítani, mert ezt az egyet voltak hajlandóak ezek a gonosz, gonosz, minden hájjal megkent, szegényeken meggazdagodott munkáltatók adni. Na jól kijátszotta őket Viktor! Most már többet fogok hazahozni!!! Hajrá Fidesz!

ma 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, Marika! Viktor a király!

(Tökéletesen leírtad az átlag Fidesz-szavazót, grat!)

ma 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Az ötlet jó mint ahogy a 25 év alattiaké is, csak a finanszírozás a kérdés az miből lesz? Lehet ebből még nagy gazdasági bukta.
ma 18:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad, hogy Marika vagyok???
ma 18:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen 2-es, most már telik majd buktára is! Öreganyám olcsón veszi majd a barackot, lesz bele lekvár is! Hát ez a Kánaán!
ma 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Saját magadnak mondasz ellen a kérdésben.

"de sajnos a gonosz munkáltatóknak így nem kellek"

"Most már többet fogok hazahozni!!!"

Ha nem kellesz, akkor hogy viszel haza többet? ;)

Amúgy az SZJA mentesség nem jó megoldás. Azért, mert a munkáltatók nem lesznek rákenyszerítve arra, piaci alapon, hogy béreket emelhessenek, hiszen úgy is hazaviszel 100 ezerrel többet, akkor miért emeljen bért?

ma 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
ma 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
A tenyészkancáknak nagyszerű ez.
ma 19:06
 8/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
61%
Matyika ez, nem Marika. Vagy csak Matyika volt?
ma 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha inkább elmennél dolgozni
ma 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
A következményei később fogják megadni erre a választ.
ma 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!