Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellett a Pride-ot a...

Miért kellett a Pride-ot a belvárosban rendezni ? Miért nem jó például a sziget fesztivál helyszíne ?

Figyelt kérdés
Aki kíváncsi rá az odamegy.
tegnap 15:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

#10 Ő is pont azt csinálja itt mint a prájd Budapest belvárosában.

Csak provokál.

Mert ez a lételemük. Ha senki nincs aki felháborodna rajtuk akkor még kiderülne hogy senkit nem érdekelnek és egyáltalán nem fontosak annyira mint amilyennek ők magukat tartják.

tegnap 15:32
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Miért kell vallásos rendezvényeket a belvárosban rendezni? Engem például azok sokkal jobban provokálnak, tekintettel az inkvizícióra, a vallás nevében elkövetett népirtásokra és az egyházi személyek pedofil bűncselekményeire.
tegnap 15:38
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Eddig útáltam a pride-ot és polgárpukkasztásnak tartottam. De most, hogy Orbánék be akarják tiltani, teljesen más színben tűnik fel. Már egyáltalán nem olyan visszatetsző és mintha az egész csak a diktatórikus rendszer és a prűd magyar társadalom elleni jogos lázadásról szólna.
tegnap 15:41
 14/24 A kérdező kommentje:

Ha csak a csupasz tényeket nézzük miért kell katonáknak szobrot állítani ? Hiszen embereket öltek.

tegnap 15:42
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Mert a belvárosban sokkal hatékonyabban tudnak provokálni.
tegnap 15:44
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem voltam még Pride-on, de most hogy Orbán ennyire támadja a Pride-ot, lehet részt veszek idén rajta. Orbán Viktor ellenségei az én csapattársaim.
tegnap 15:45
 17/24 A kérdező kommentje:

"Orbán Viktor ellenségei az én csapattársaim."

Akkor is ha férfinek született de lányoddal/hugoddal/feleségeddel akar egy öltözőben öltözni, mert most nőnek gondolja magát ?

tegnap 15:50
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
17 Igen. Ha egy perverz férfival kell osszeallnom hogy eltakarodjon Orbán és a bandája, benne vagyok.
tegnap 16:05
 19/24 A kérdező kommentje:

Sajnálom a családod nőtagjait.

tegnap 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
71%

Engem egyáltalán nem zavar, hogy volt és meneteltek, akik menetelni akarnak meneteljenek...haaajrá.

Engem sokkal jobban zavar a futófesztiválok... amik szinte ma már tavasztól őszig minden 2-3. hétvégén a belvárosban futkorásznak és le van zárva minden is miattuk... idegesítő számomra...deeee még azt sem kívánom, hogy betiltsák csak mert nekem nem tetszik. Ez a betíltósdi kicsit komcsi mentalitású tempó. El kellene fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.

tegnap 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!