Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Mennyi pénzért...

Ellenzékiek! Mennyi pénzért szavaznátok a FIDESZ-re?

Figyelt kérdés

Kérem most az ilyen "semmi pénzért nem szavaznék a FIDESZ-re" hülyeségeket hagyjuk.

Mindennek és mindenkinek megvan az ára.

ma 14:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
9-10# Bocs, de a tifajtátok teszik tönkre ezt az országot..
ma 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok telhetetlen, 10 milkáért mehet a buli, hol van a kassza?
ma 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akinek fontos Magyarország, szívén viseli, hogy Magyarország kormánya talán Európa szégyenfoltja lett 2025-re, az oktatás és az egészségügy szépen lassan összeomlik, gazdaságilag Bulgária, Észak- Macedónia szintjére kerültünk (ha pedig így haladunk, akkor Moldova és Ukrajna szintje sem elérhetetlen), az igazságszolgáltatás pedig rohadt szánalmas, valószínűleg semmi pénzért nem szavazna a Fideszre. Persze mondhatnám azt, hogy elfogadnék akár csak pár millió Ft-ot is, és költöznék ki mondjuk Dél- Spanyolországba, ami szinte teljesen más világ, de akkor is bántana a tudat, hogy hazám tengődik, és egy maffiakormány uralja le az eredeti otthonomat. Nyilván vannak emberek - és ez egyénfüggő - akikben meg sem fordulna ez a gondolat, de egyesek akkor sem adná el magát.
ma 15:28
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
Akik fognák a nagy suskát, és Európába emigrálnak, és hagynák a Fideszt a nyakunkon, azokért nem kár... Menjenek nyugodtan.
ma 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:

11:

Nem, a te fajtád tette tönkre, én meg már elengedtem.

ma 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
29%

14:

2006 óta szavazok, sosem a Fideszre, rengetegszer jártam tüntetni, rengeteg ismerősömet próbáltam meggyőzni. Mára már értem, hogy nem a Fidesz probléma, az újdonsült Magyar Péter rajongók sem jobbak egy fokkal sem, ez az ország menthetetlen. Így is, úgy is ebben az évben távozni fogunk a családdal, mert semmi reményt nem látunk már az országban. Mindent tönkretettek, amit lehetett, és semmivel sem lesz jobb még akkor sem, ha megbukna Orbán, amire semmi esélyt nem látok, mert az emberek többsege akarja ezt ami van, ha nem Orbánnal, akkor más névvel.

ma 15:40
 17/19 anonim ***** válasza:

8

Szavazás csak 1x van 4 évente, így értelemszerűen 1x fizetnének csak, és 100k jelöltem, mert az közelebb volna a valósághoz, mint a milliók meg milliárdok.

ma 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon hogy bűncselekmény a vesztegetés. Az se, hogy el kell vele számolni honnan van egymilliárd forintod.
ma 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Mivel akkor újabb négy évig szar lesz illetve az utána lévő időket is rossz irányba befolyásolja, legalább az így elherdált lehetőség árával kellene számolni. Az pedig tízmillió felett van.
ma 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!