Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért érdekeltek abban,...

Sokan miért érdekeltek abban, hogy ezt a rohadó országot irányító Fideszt fenntartsák?

Figyelt kérdés
Sokaknál csak a pénz játszik szerepet, vagy ennyire nem látják mi zajlik le itthon?

ma 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ingyen nem lehetnek ennyire ostobák. Az értelmesebbje mind pénzért csinálja, vagy közvetlenül érdekelt a rendszerben de nagyon
ma 11:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Vegyünk egy nyugdíjast, aki 4 éven át kuporgat, nem tudja kifizetni a számláit. Majd a fidesz odadob nekik egy kuzyacsontnyi 13.habi nyugdíjat és meg van minden oldva??
ma 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Mert az ellenzék lehet csak rosszabb lenne.

Azért.

ma 11:50
 4/10 A kérdező kommentje:
"Lehet" magyarul nincs semmi érv a Fidesz oldalán.
ma 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Pénz nyilván. Családilag sokkal jobban járunk a kedvezményekkel, mint a csp duplázással járnánk. Támogatások is vannak rendesen azoknak, aki szeretne élni velük. Kevesen szavaznak a pénztárcájuk ellen.

Fontosabb a család, munka, béke, biztonság, főleg vidéken.

ma 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Az a "lehet" mégis sok embert tarthat a Fidesz oldalán.

ma 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
18%

Egyszerűbb lenne elképzelni annak az ellenzékinek a arcát, aki megszerzi a hatalmat és rájön, hogy baromira nem tudja, hogy merre van arccal és kinek mennyivel is tartozunk.

Sok hitelt vettek fel, sok az államadósság, de a fittyesz legalább rendelkezik fogalommal arról, hogy kinek, mennyivel és mivel tartozunk.

Hidd el, egy Fideszen kívüli párt, akár egy tisza is, ha nyerne is egy választáson egy olyan aknamezőn találná magát, amelyről semmit sem tud. A fideszesek pedig tudják, hogy hol vannak a taposóaknák, ők nem lépnek rá.

Egyszerűen ennyi.

ma 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:
8%

Másrészt a magyarok 80%-a üdvözli a príde betiltását és igyekszik élvezni a csodajelek által nyújtott kedvezményeket.

Egy Tisza hirtelen honnan szerezne pénzt az egész működtetésére? Hitelből vagy komoly megszorításokból, mert nem látják át a kormányzati pénzügyeket.

ma 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

A fittyesz pedig egy biztos pont, még azok számára is, akik elvált családapák és semmi kedvezmény nem jár nekik.

Én már megmondtam 2 éve is, hogy átléptünk egy olyan határt, ami után vagy polgárháborúval lehet ledönteni a fidesz rendszert, vagy egy rendszerváltoztatás okozna polgárháborút.

Ez a kiélezett helyzet pedig csupán azért nem érződik, mert jelenleg is fittyesz 2/3 van.

Ez már rég el lett kúrv@ és én előre szóltam, de senki nem hallgatott rám, mert csak egy csöves kis targoncás vagyok. (Igaz, eddig mindig igazam lett)

Ráadásként a fidesz kiszámítható, és akinek az megy, van egy kis pénze, az átlátja, hogy merrefelé érdemes befektetni.

ma 12:20
 10/10 A kérdező kommentje:
7) ezt mondtátok a 80-as években is és csak megtörtént a rendszerváltás. Most is ez a cél, nem az hogy halálukig élősködjön rajtunk a Fidesz.
ma 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!