Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ez a NAGY EMBER...

Tényleg ez a NAGY EMBER irányította az egész főpolgármesteri kampányt meg választást?

Figyelt kérdés

Minden ki volt tervelve? 2 fideszes jelölt, abból az egyik független. Visszalépés, szavazatok számlálására nem egyértelmű szabályzat, szavazók politikai megtévesztése, becsapása?

Ez mind előre meg volt írva? Ezek után ha nem Karácsony nyer, az szégyen mind Budapestre mind Magyarországra nézve. Hiszen ezentúl nem bíznatunk a választás hitelességében sem. Akit meg megválasztanak, nem lesz hiteles jelölt.

2024. jún. 14. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Persze direkt így akarták...

Nem gondolod, hogy ez túl byonolult?

A Fidesznek mindig van egy A,B és C terve, szondázza a közvéleményt, aztán aszerint halad tovább.

Látták, hogy Szentkirályi bukta, ezért elővették az X. tervet. Patikamérlegen kimérték mikor kell meglépni.

Szerintem ez történt. Erre volt elég.

Ja és ha a Fidesz lennék, nem kérdeztem volna meg Vitézyt, hogy mit gondol róla, tök fölösleges lett volna. Ungártnak szóltak-e előre azt nem tudom.

2024. jún. 14. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Ha Viktorék elcsalták az egészet, miért nem csaltak össze egy egyértelmű Vitézy győzelmet:D
2024. jún. 14. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, de ha karácsony eltakarodik, azzal Pest csak nyerhet.
2024. jún. 14. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
2 Fideszes jelölt? Szerintem inkább 3. Az egész egy színjáték. Tényleg nem emlékszik senki sem a zuglói nagykoalícióra Karácsony alatt? A közgyűlési matematika szerint most is tuti ez lesz. Teljesen mindegy, hogy Vitézy vagy Karácsony lesz a nyerő, szépen össze fog állni a Közgyűlésben a Fidesz-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP.
2024. jún. 14. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!