Tényleg ez a NAGY EMBER irányította az egész főpolgármesteri kampányt meg választást?
Minden ki volt tervelve? 2 fideszes jelölt, abból az egyik független. Visszalépés, szavazatok számlálására nem egyértelmű szabályzat, szavazók politikai megtévesztése, becsapása?
Ez mind előre meg volt írva? Ezek után ha nem Karácsony nyer, az szégyen mind Budapestre mind Magyarországra nézve. Hiszen ezentúl nem bíznatunk a választás hitelességében sem. Akit meg megválasztanak, nem lesz hiteles jelölt.
Persze direkt így akarták...
Nem gondolod, hogy ez túl byonolult?
A Fidesznek mindig van egy A,B és C terve, szondázza a közvéleményt, aztán aszerint halad tovább.
Látták, hogy Szentkirályi bukta, ezért elővették az X. tervet. Patikamérlegen kimérték mikor kell meglépni.
Szerintem ez történt. Erre volt elég.
Ja és ha a Fidesz lennék, nem kérdeztem volna meg Vitézyt, hogy mit gondol róla, tök fölösleges lett volna. Ungártnak szóltak-e előre azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!