A magyar NB1 valóban egy irányított bajnokság?????
Én személy szerint Már egy pár éve lemondtam a magyar fociról és a kedvenc csapatomról csak azért kellett hogy tudják róla egyfolytába mert magát a focit azért kedvelem és hát a Facebook algoritmus dögivel hozza fel nekem a híreket.
Most újra elkezdtem reménykedni hiszen egy pár fordulóval ezelőtt még harmadik helyen állt az Újpest de aztán most hirtelen lecsúsztak a nyolcadik helyre.
És hát természetesen nincs semmi bizonyítékom arra hogy irányítják, megbundáztatják vagy lefizetik a játékosokat a rossz teljesítményükért.
Viszont azért amiket évről évre látok hogy milyen ,,véletlenek“ történnek a magyar bajnokságban és nemcsak az Újpestel hanem pl. a Honvéddal is mert azért más nagymúltú csapatokat is ki akarnak csinálni véleményem szerint.
Hogy mondjuk egy pár példát:
-Nemrég négy nullára kikapott az Újpest attól A Mezőkövesdtől akik a tabella ki első helyén állnak négy nullára.
-Az előző fordulóban kikap a listavezető Paks is meg a Fradi is És így megtudja előzni 2 csapat is az Újpestet + A Felcsút Akadémia is ugye mert nyertek.
-Évről évre az értékelhető játékosokat akik jól játszanak Újpesten sorra viszik őket el másik csapatokba magyarán szedik szét a csapatot.
Valamint amikor bronzérmes helyen Volt az Ujpest 2019-ben Akkor az utolsó 4 fordulóra nagyon rosszul kezdtek el játszani.
Valamint egy magas Afrikai játékost le igazolnak Aki hogyha helyzetbe került semmit nem csinált, A tizenegyest úgy rúgta meg Minthogyha direkt a kapusnak akarta volna odaadni.
-És még természetesen napestig sorolhatnám a dolgokat de nem férne ki ide a szöveg És már így is írtam sokat.
A kérdésem tehát az lenne így hosszabban kifejezve hogy lehetséges az hogy lefizetik a játékosokat a rossz teljesítményükért és Megbundázzák a meccseket ???
A kommuinizmusban a Bp.Honvéd ment nagyon. Minden évben nyert szinte a 80-90-es években bajnokságot. A csapatot a legjobbak közé tették a világon. A világbajnos aspiráns válogatott 84-86-ig 7 oszlopos tagja volt a Bp.Honvédból. A játékosokat a katonsaságból verbuválták állítólag. Onnan válogatták ki
Most ugye jobboldali kormány van és a Fradi megy nagyot...
Eléggé nyilvánvaló igen :) "Csupa véletlen" hogy a miniszterelnök szülőfaalujának csapata NB-I-ben vitézkedik. A ferencváros már-már inkább bűnszervezetre hasonlít mint focicsapatra.
Említhetnénk még a Kisvárda-Mezőkövesd párost, amelyek a politikai kapcsolataik miatt szerepelnek NB-I-ben.
De elég látványos volt még a Balmazújváros, Nyíregyháza, Pécs, Kecskemét eltűntetése anno. A rendszeres játékvezetői "tévedések" a ferencváros, fehévár, felcsút javára.
Mind-mind "csupa véletlen". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!