Fideszesek, Bohár Dániel ezen bejegyzésén sem látjátok, hogy manipulálni próbálnak titeket?
Akkor nyisd meg a Momentumét eredetiben és aztán a nwevetséges kretén propagandistáét.
Ez még ahhoz is hülye, hogy rendes fake newst gyártson.
"Ebből Bohár Dániel levonta a következtetést, hogy a Momentum a román csapatnak drukkol."
Sajnos nem: azt a következtetést vonta le, hogy na majd ebből jó kis flame-t csinál online.
#6: Sajnos ma már nem kell semmilyen valóságtartalma legyen egy bejegyzésnek, a lényeg, hogy minél több helyre eljusson.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mit gondolhat Bohár Dániel azokról az emberekről, akik ezt elhitték neki és felháborodtak a Momentum gyalázatos tettén.
Én mint markánsan jobboldali ember épp azért zavartam el a libsiket 2010-ben, mert elegem volt az állandó hazudozásból: a köteles beszédből, az antiszemitázásból-nácizásból, a Teller-levélből stb.
Ha tudtam volna, hogy ugyanaz folytatódik, csak (részben) más szereplőkkel, de sokkal profibban felépített mechanizmusban, amelyben az átlagemberrel tényleg mindent meg lehet etetni, valószínűleg már 2010-ben sem szavaztam volna a Fideszre, nemhogy 2014-ben. Akkor lett belőlük elegem, számomra akkor lett nyilvánvaló, hogy semmit nem szabad elhinni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!