Igaza volt Toroczkai Lacinak, hogy így reagált Azahriah rájuk irányuló bejegyzésére?
Ettől, egybű olcsóbb is lett a kenyér.
Nagy segitség ez a magyar családoknak.
Bármilyen kérdésben, ahol eszedbe jut, hogy igaza volt-e a Torónak, kövesd a következő folyamatábrát:
1. Toró állít valami vagy véleményt fogalmaz meg -> 2. Igaza volt Torónak? ->
A opció: Nem
B opció: Természetesen nem
Szerintem ez a kinek volt igaza kérdés mindig rossz irány. Amit Toroczkai csinált - politikus lévén - szépen átterelte a kontextust a saját univerzumába, és igazából nem Azahriah-nak válaszolt, hanem a saját költői kérdéseire.
Ami számomra érdekes volt a válaszában, amikor említette, hogy az MHM nem csak ezekkel foglalkozik, csak éppen ez ömlik a médiából.
"Valamirevaló művészember nem folyik bele a politikába."
Ez egy érdekes kérdés. Számomra a politikusok kritizálása még nem feltétlenül belefolyás a politikába. Ha egy művész beleszáll a hatalomba, vagy a történetesen nem regnáló, de szélsőséges politikusokba, nekem az inkább társadalmi, mint politikai állásfoglalás.
Tehát mondjuk Nagy Feró Kádár-rendszer elleni lázadását még társadalmi dolognak tartottam, a Fidesz melletti kiállását már politikainak.
„nem csak a külvárosok váltak veszélyessé, hanem időnként a metró is”
Jézusom, mindenhol a saját munkaruhájukban fotózott emberek láthatóak?!? EZ VESZÉLYES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!