Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Havas Henriknek...

Szerintetek Havas Henriknek nem kéne kicsit takarékra tennie magát? Hogy engedhet meg ilyen tiszteletlenséget?

Figyelt kérdés

Ezt írta: „Ami Magyar Pétert illeti, én még mindig nem látok tisztán. Szerinted Magyar részéről udvariasság volt, hogy nem szólt Orbán elmeállapotáról. Szerintem felesleges is lett volna, mert elég nézni és hallgatni, egyértelmű, hogy elmebeteg.

Ezt onnan tudom, hogy már 1989-ben alkalmam volt megismerni, aztán ’94-ben valamilyen Rendszerváltók című sorozatba csináltam róla egy portréfilmet. Két apróság: a Lendvay utcai Fidesz székházban vettük fel az utolsó interjút. Mondta, hogy kikísér a kocsimhoz, aztán a kijárattól balra megmutatott egy termet. Valamikor könyvtár lehetett, fantasztikus intarziák díszítették a falakat. Kérdezte, hogy tetszik, mondtam, hogy fantasztikus. Azt mondta, hogy valamilyen perzsa szőnyegkereskedő építette a házat, az örökösök Amerikából írtak levelet, hogy kérik vissza. Orbán nagyot röhögött és azt mondta, hogy ez már a mienk. Aztán kint a kocsinál még megkérdezte, hogy én, mint MDF-es, tudok-e arról, hogy a Borosék el akarják adni a kormányüdülőt. Mondtam, hogy fogalmam sincs, de ez miért érdekes. Azt mondta, hogy: »Azért, mert most mi jövünk.« Mint tudjuk, az MSZP jött, meg az oldalvizén az SZDSZ.

Hát igen, annak idején ez a felcsúti parasztgyerek legfeljebb intarziában, meg balatoni strandban gondolkodott, most meg a világpolitika színpadára igyekszik, ami a világ számára nevetséges, nekünk, magyar állampolgároknak kínos. Arra nincs hely, hogy a környezetéről is írjak, elég, ha csak egy-két nevet említek. A Menczerét, a Kubatovét, na és persze a törzsgárdából Kósáét és Deutschét.”

ma 12:53
A kérdező szavazást indított:
Nem, igaza van
De, ez modortalanság volt
5 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Tőlem azt mond, amit akar.
ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!