Hát ha kormányfő akar lenni akkor megkellene válogatni a szavait, egyébként azt mond amit akar.
2023. okt. 11. 18:09
2/19 anonim válasza:
Teljesen érthetetlen, hogy miért gombákhoz hasonlítja a fideszeseket. Ez rendkívül sértő a gombákra nézve.
2023. okt. 11. 18:10
3/19 anonim válasza:
Ilyet mondott? A FIDESZ-esekre mondta? Vajon mire gondolhatott?
2023. okt. 11. 18:11
4/19 anonim válasza:
Azért mondta mert ő sem vezető politikusnak való csak egy ember a sok közül.
2023. okt. 11. 18:13
5/19 anonim válasza:
Vezető politikusok nem mondhatnak ilyeneket?
Vezető politikusok nem mondanak ilyeneket?
2023. okt. 11. 18:16
6/19 anonim válasza:
Tévedett. Nem "sötétben tartott, trágyával etetett gombák" hanem fidesz szavazó=trágya...
2023. okt. 11. 18:25
7/19 anonim válasza:
A "sötétben tartott, trágyával etetett gombák" kijelentésben nincs semmi sértő.
Arról van szó, hogy ezek az emberek táplálékként kapják a nagy ember ... propagandáját, és nem látnak ki a bűvköréből.
2023. okt. 11. 18:34
8/19 anonim válasza:
Akkor úgy mondom számomra egy normális politikus nem mond ilyeneket mint Zay.
2023. okt. 11. 18:37
9/19 anonim válasza:
Lehetne cifrábbakat is mondani némelyikre, de az is biztos hogy a magyar jobboldal egy része hatalmas erkölcsi mélyrepülésben van. Legjobb barátaik az ázsiai kommunisták, egy volt KGB-s és különféle közel keleti iszlamisták lettek, és velük együtt örülnek emberek lemészárlásának, mindezt teszik térdencsúszva boldogan. Már persze amikor nem benarkózott homo orgiákra járnak, ereszen csúsznak és yachton prostiznak.
Ez lett a hazai jobbosok krémjéből, ami nem kicsit ciki. Én tényleg azt hittem hogy a woke az a mélypont, rájöttem ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna.
2023. okt. 11. 18:38
10/19 anonim válasza:
Én nem szidom és sértem meg egyik párt szavazótáborát sem, ezt elvárom a politikusoktól is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!