Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betiltanád a Pride-ot?

Betiltanád a Pride-ot?

Figyelt kérdés

ma 14:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2
 1/13 árokpart ***** válasza:
76%
Nem.
ma 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

Soha nem érdekelt senkinek a szexuális irányultsága. Magánügy, egészen addig, amíg ki nem viszik az utcára.

A Prideról a véleményem röviden: förtelem.

ma 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Ne vonuljanak, feltartják a forgalmat, zavarják a közrendet.
ma 14:17
 4/13 árokpart ***** válasza:
67%
3-as Más tüntetők nem tarják fent?
ma 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem tiltanám be, viszont közterületre nem engedném.

Béreljenek ki szabad teret vagy rendezvény helyszínt és társak zárt körű rendezvényként.

ma 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

"Béreljenek ki szabad teret vagy rendezvény helyszínt és társak zárt körű rendezvényként."

Majd ha a békemenet is zártkörű rendezvény lesz magánterületen

ma 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem tiltanám be. Én megértem, ha valakit zavar, de ilyen alapon mindent be lehetne tiltani, mert bármi kapcsán találunk olyanokat, akiket zavarna egy adott esemény. Ha nagyon akarnak szigorítani, akkor maximum szabják meg, hogy mit tudom én, nem lehet senki félmeztelen. De a betiltást nem tartom jónak.

Másrészt eléggé látszik, hogy csak gumicsontnak dobták be. Nem szeretem az ilyen populista retorikát, szerintem egy jól kormányzó politikai erőnek nincs szüksége ilyesmire ahhoz, hogy népszerű maradjon. Az én szememben ez a tehetségtelenség jele, amit ezzel akarnak kompenzálni.

ma 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

"Majd ha a békemenet is zártkörű rendezvény lesz magánterületen"

Felőlem mehet az is zárt ajtók mögé.

Én az összes ilyet zárt ajtók mögé tenném.A bicikliversenyt, vágtát, minden ilyet is.

A lakosokat senki sem kérdezi, ha akarják-e ezeket a szomszédjukban.

ma 14:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
6# Majd, ha Bayer Zsolt rózsaszín bugyogóban megy az élen, akkor azt is be kell tiltani.
ma 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem de ki sem mennék rá, mert szerintem ugyanannyit tesz ellenünk is a pride… mármint mindig vannak ott szélsőségesek akiknek a fényképei teljesen alkalmasak arra hogy plakátra téve lehessen mutogatni, hogy tessék ezek a melegek, ezektől védünk meg titeket…
ma 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!