Betiltanád az éjszakai munkavégzést?
Figyelt kérdés
Nyilván nem egészségügy intézményben, vagy egészségügyi intézményben. Hanem olyan helyen ahol gépkihasználás maximalizálás a cél...okt. 5. 06:39
1/14 anonim válasza:
Nem.Viszont 100 százalékos pótlékot írnék ki rá kötelezően.
A szombati munkavégzésért szintén.A vasárnapiért meg 200 százalékost.
2/14 anonim válasza:
Nem. Ahogy a vasárnapi munkavégzést sem.
Viszont nagyon magas kötelező műszakpótlékot határoznék meg, amit korábban a Fidesz leszállított.
Ha valakinek nem fontos a vasárnap, de kell a pénz, az vállaljon örömmel munkát, mi ezzel a gond? És ugyanez a helyzet az éjszakai műszakkal is.
A napi váltott műszakot plusz kötelező pótlékkal díjaztatnám, ez nem tesz jót az egészségnek szerintem.
3/14 anonim válasza:
#1 szerintem az éjszakai műszak azért húzósabb dolog, mint a szombati műszak, az éjszakaira én többet vetnék ki, mint a szombatira.
4/14 anonim válasza:
Amíg a magyar társadalom minimális jelét se mutatja, hogy erkölcsi problémája lenne a dolgozók kizsákmányolásával, addig semmiképpen sem.
5/14 anonim válasza:
Nem tiltanám be de a vasárnapi boltbezárást az nem lenne rossz, úgy mint nyugat Európában van hogy csak kevés legyen nyitva.
6/14 anonim válasza:
Nem, én dolgozok éjszaka, ha te is dolgoznál tudnád, hogy sokkal jobb, mint nappal.
7/14 anonim válasza:
Nem, inkább a rabszolgatartást számolnám fel Magyarországon!
8/14 anonim válasza:
Nem. Mert akkor kevesebb pénzt keresnék.
9/14 anonim válasza:
Orbán szabadlábon levését, ill. a károkozás megtérítésének elmulasztását tiltanám be.
10/14 anonim válasza:
Kinek hogy jó. Én, folyamatos nappali melót, kettő hétig bírtam 5 késéssel. Utána már csak olyat vállaltam, ahol éjszakázni is kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!