Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért sírnak sokan amikor a...

Miért sírnak sokan amikor a magyarok megtakarítása jelentős? +Saját ingatlan

Figyelt kérdés
[link]
ma 10:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%

"a legtöbb magyar embernek/családnak semmilyen megtakarítása nincs, máról holnapra él"

"a pestiek annyit keresnek hogy kb fél havi fizujuk megy csak el mert nem tudják elkölteni"

Átlagos fizetésem van, pesti is vagyok, de egyik sem igaz. :) Egyszerűen csak nem költöm el hülyeségekre, így van megtakarításom is - de ha akarnám, azért el tudnám verni a teljes havi fizetésemet is. :)

ma 10:40
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
#10 Hiszek a szememnek, ezért mondom, hogy a többségnek semmilyen megtakarítása nincs. Pesten kb. havi nettó 500-ból lehet megélni, ha nem fizetsz se hitelt, se lakbért, és nem kell eltartanod senkit. Az átlagfizetés ennél kevesebb.
ma 10:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Persze pesten nettó 1,1 millió inkább az átlag fizu.
ma 10:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez sem igaz. Hiába több a fizetés a fővárosban, ha az albérlet dupla annyi.
ma 10:58
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
Inkább a leckét írd Pistike. Ne itt hergeld a népeket a provokatív, troll kérdéseiddel. Vagy ha kedved van körbevezetlek én Pesten és megláthatod hány millió megtakarítása van az itt nyomorgóknak.
ma 10:58
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ezt nem tudom, honnan szoptad, de senkit nem ismerek, aki ennyit keres.
ma 11:01
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

"Pesten kb. havi nettó 500-ból lehet megélni, ha nem fizetsz se hitelt, se lakbért, és nem kell eltartanod senkit. Az átlagfizetés ennél kevesebb."

Oké, akkor bevallom, már éhenhaltam, a sírból írok, így lehet, hogy pestiként az átlag alatti fizetésemből még megtakarításom is van. :DD

ma 11:15
 18/25 anonim ***** válasza:

"pesten nettó 1,1 millió inkább az átlag fizu"

Fele ennyit se kapok.

azehenhaltpesti.com

ma 11:16
 19/25 anonim ***** válasza:
#17 Én megélhetés alatt az emberhez méltó életet értem, nem azt, hogy épphogy nem halsz éhen.
ma 11:19
 20/25 anonim ***** válasza:
12, Miért ennyiből? Pesten drágább a Lidl, vagy miért?
ma 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!