Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki összefoglalná nekem,...

Valaki összefoglalná nekem, hogy mitől volt olyan rossz a Gyurcsány alatt?

Figyelt kérdés

Én Tiszás vagyok és kicsi voltam még Gyurcsány ideje alatt.

Amikor fideszesekkel beszélek (nem gyakran) és sorolom a problémákat, előbb utóbb minden előkerül az a megfejtés, hogy "a Gyurcsány alatt még rosszabb volt" vagy feltétles módja "még rosszabb lenne".

Kérdésem, hogy mi volt annyira rossz akkor? Azt tudom, hogy szétveretett egy tüntetést, de most a gazdasági oldala érdekel.

2010 óta brutál mennyiségű EU-s pénz érkezett ide, amiből az EU legutolsó országát sikerült 15 év alatt csinálni. A miniszterelnök és családi haveri köre láthatóan jól élnek csak az átlag magyar megy inkább nyugatra, ha még fiatal és megteheti. Itthon nem jutok saját lakáshoz ha vért izzadok se és lehetne sorolni hagyjuk is... Kíváncsi lennék, hogy ennél mi lehetett rosszabb, amitől még mindig jobban félnek a fideszesek, hogy esetleg visszajön és ahhoz képest még a jelenlegi helyzet is jobb.

tegnap 16:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%
Nagy munkanélküliség, illetve hatalmas segélyek a kisebbségeknek.
tegnap 16:38
 12/42 Mad Max2 ***** válasza:
59%

Gyurcsányék ellen anno a korrupciós botrányokkal operált a fidesz.

Voltak bizonyos ügyek ahol pl valaki megvett egy önkormányzati lakást féláron, vagy nokiás dobozban átadtak egy sötét parkolóban 2-3 millió forintot hogy a csóka legyen az iskolában a kajabeszállító.

Kb ilyen ügyek voltak.

Anno mindenki felháborodott ezeken a korrupciós ügyeken, mert a fidesz hihetetlen profin tálalta az ügyeket.

Ezek a korrupciós ügyek viszonylag elszigetelt esetek voltak, egyéni ötletek, és egyéni döntések nyomán történtek.

Ha kiderült, akkor ezekből lett is ügy.

Na most anno ezeket a jól tálalt korrupciós ügyeket a Gyurcsányék nagyon rosszul kezelték. Gyakorlatilag saját magukat buktatták meg.

Na most a fidesz az maszp időkben lévő korrupcióhoz képest fényévekkel komolyab b dolgokat müvelt/ és müvel, mégsaem zavarja a fidesz szavazókat, mert kapnak egy folyamatos ideológiai nevelést/írányítást.

Igy a szervilis fidesz szavazók már réges rég nem a valóság talaján állnak, nem eszerint gondolkodnak, ők mint egy alatvaló, egy jószág amit terel a pásztor, egy szektatag akit a szekta vezérei írányítanak bekajálnak mindent.

A korrupció, és a demokrácia lebontása hihetetlen méretű lett mostanra, de ezt a fidesz tudja ellensúllyozni a butító propagandával.

Igazából Gyurcsányékkal csak annyi baj volt hogy nem voltak jó politikusok.

De akkor nem volt propaganda média, nem volt külföldi érdekek kiszolgálása, Dinasztia építés, Oligarha hadak feltökésitése.

Gyakorlatilag egy lassan fejlödő demokratikus állam voltunk.

Erre jött Orbán és bandája, és mára már az EU legszegényebb országa vagyunk, eláruljuk a saját szövetségeseinket, és azoknaka se ét nyalják Orbánék akik karmaiból akart ez az ország a 80 as évek végén elmenekülni, és Europai demokratikus állammá válni!

tegnap 16:40
 13/42 anonim ***** válasza:
18%
Több sávos szja,, mindenki a kiskaput kereste.
tegnap 16:40
 14/42 A kérdező kommentje:
12: Ezt jól összefoglalatad, köszi. Igen, nekem is ez a benyomásom, hogy a propaganda megteremtett a híveik számára egy alternatív valóságot, ahol a kormány mindent jól csinál és minden problémáért valaki más a felelős.
tegnap 16:46
 15/42 anonim ***** válasza:
11%
Na végre írt valaki a kérdező szája íze szerint, tök jó. 😉
tegnap 16:52
 16/42 DK-s ***** válasza:
35%

Ez egy hazugság-propaganda eredménye.

Gyurcsány alatt jobb volt, és ha Gyurcsány lenne, semmiféle problémánk nem lenne az EU-val, és ekkora áremelkedések és infláció sem lenne. És érdemi módon bele tudott volna avatkozni az Ukrán-Orosz balhéba.

Kevesen vannak tisztában vele, hogy Putyin BARÁTJA, Dobrevvel együtt.

[link]

tegnap 16:53
 17/42 anonim ***** válasza:
53%
Na , nem jó a Fidesz főleg mostanában, de Ferivel is volt rengeteg probléma, hatalmas munkanélküliség infláció, hülyeségekre költötte a pénzt. Ők sem voltak jobbak bár igaz az eu pénzek ha ők lennének valószínű jönnének simán , ez igaz.
tegnap 16:56
 18/42 DK-s ***** válasza:
68%

#17-nek:

"hatalmas munkanélküliség infláció,"

Az megvan, hogy VILÁGVÁLSÁG volt?

tegnap 16:58
 19/42 anonim ***** válasza:
18%
Lehet világválság volt, a kérdés az volt miért volt rossz, leírtam ennyi.😉
tegnap 17:00
 20/42 DK-s ***** válasza:
79%

#19-nek:

Csak nem fideszes vagy? 🤣

tegnap 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!