Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orbán tényleg ki...

Szerintetek Orbán tényleg ki fog tiltani újságírókat Magyarországról?

Figyelt kérdés

Az már tény, hogy mi magyarok ezt is minden zokszó nélkül be fogjuk nyelni, legyen az Tiszás vagy Fideszes.

De a kérdés, hogy ez is csak egy blöff lesz, mint a homofób törvény, amit azóta sem érvényesítettek a gyakorlatban kb. sehol, vagy ténylegesen le fognak sújtani azokra, akik a pedofilmosdató, hazaáruló tolvaj Orbánról nem írnak szépeket, esetleg szimplán ellenzéki érzelműek?

Mert az egyértelmű, hogy teljesen a saját szájuk ízük szerint fogják értelmezni azt, hogy kihez jutott külföldi pénz: a Tiszát már akkor is külföldi befolyással rágalmazták, amikor okosan kinyomozták, hogy a design anyagaikat készítő cégnél vannak külföldi grafikusok.

tegnap 08:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legalább megpróbálják.

Én a Tisza szerepét sem látom ennyire pozitivnak. Magyar Péter pontosan úgy támadja és rogánozza a megmaradt magyar nyilvánosságot, mint, ahogy a kormány ügynöközi most őket.

A szabad sajtó, meg két oldalról kapja a politikai ivet.

tegnap 08:12
 2/17 A kérdező kommentje:

#1 Igen, vannak vészjósló jelek nála is. De a helyzetét azért sok minden árnyalja: eddig a nyilvánosságban ismeretlen volt, nincs gyakorlata a politikában, ehhez képest minden össztűz és minden elvárás rá zuhan... elképesztő mentális erő kell ahhoz, hogy ezeket nem csak hogy el tudja viselni, de megfelelően reagálni rájuk.

Biztos, hogy fog még hibázni, de én a szándékai jelenleg őszintének látom. És bármilyen is, ezerszer jobb sajnos, mint ez a mocsadék, rablótolvaj elit.

tegnap 08:17
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
A fidesz már sok olyasmit megtett amiről azt hittem hogy áhh, ugyanmár ezt úgysem merik meglépni. Attól függ hogy az emberek lenyelik e ezt a békát is.
tegnap 08:19
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen nem. Ha lesz is ilyen törvény, ugyanúgy nem fogják alkalmazni, mint az LMBTQP-propaganda elleni törvényt.
tegnap 08:20
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
OV-nek és a komcsi haverjait kellett volna száműzni 1991-ben oriszirszágba, ehelyett ez a bírak nemzet eltűri a baromságaikat gazdagodásukat, csak hogy ügyeskedni tudjon. Tiszta szégyen. Eleibe még sajnáltam, hogy nincs gyerekem de mos tmár 50 ev felett örülök neki, hogy nem született. Nincs kitéve komcsi maffiózók abnormális szeszélyeinek, hatalom görcsös megtartásáért.
tegnap 08:22
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyok paranoiás és a saját mentális egészségem érdekében, próbálok annyira cinikus lenni, mindennel kapcsolatban, amennyire csak lehet, de, nem tudom, melyik az aggasztóbb, ami Magyarországon, Magyarországgal történik, vagy, ami a világban.

Megint egy olyan elmebaj szintlépésen vagyunk, mind Magyarországon, mind a nemzetközi történésekkel...

tegnap 08:23
 7/17 anonim ***** válasza:
15%
Húzzanak is ezek az újságírók.
tegnap 08:36
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
A Putyin forgatókönyvét követi Orbán.Ahogy érzi a vesztét egyre eszementebb törvényeket hoz majd.
tegnap 08:36
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem érzi a vesztét kérdése. Konkrétan ugyanaz történik nálunk, mint, ami a ruszkiknál történt, csak 10 év lemaradásban. Egy új Belarusz lettünk.
tegnap 08:40
 10/17 anonim ***** válasza:
19%
Jól teszi!
tegnap 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!