Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán bejelentené a HUXIT-o...

Ha Orbán bejelentené a HUXIT-ot, az ország azt is elnézné neki? Szó nélkül türné?

Figyelt kérdés
Amennyire tudom, a rendeleti kormányzása végett, erre lehetősége van.

febr. 17. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Persze. Akinek nem tetszene az külföldről fizetett ügynöknek lenne kikiáltva.
febr. 17. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nincs huxit, nem is lesz. Sokszor kérdezték már, de mindig elutasította. A közvélemény is elutasítja. Olyanba rossz ötlet kezdeni, ami bitos bukás, és ezt még ő is tudja.
febr. 17. 07:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Tudomásom szerint, senki sem látja a jövőt. Te sem, én sem.

Nem azt kérdeztem, hogy lesz-e, vagy nem lesz-e. Igy nem a kérdésre válaszoltál.

A kérdésem az, HA LENNE, akkor az ország azt is eltürné-e neki?!

Nem érdekel, hogy ki, mit gondol, mennyi az esélye ennek. A rendeleti kormányzás végett, nem az esély fogja ezt meghatározni, hanem 0rbán Viktor.

febr. 17. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
13%
Ha bejelentené a Huxitet - és valódi kilépés lenne, nem úgy, mint a briteknél -, akkor minden eddigi bűnét megbocsátanám és rá szavaznék.
febr. 17. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Elég lenne csak azt mondania, hogy ez isten akarata.
febr. 17. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
A Fideszesek tapsolnának is. Ők mindig tapsolnak
febr. 17. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!