Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs következménye...

Miért nincs következménye annak, hogy Szijjártó Péter 5 millió Ft-os szendvicseket vetty közpénzből?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 13:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Ezt küld be az rtl klubba biztos kiderítik pontosan mi volt, ezt mindenkinek tudnia kell.
tegnapelőtt 14:09
 12/18 A kérdező kommentje:
11 Ez már tavalyi sztori, úgy érzem mindenki más leszarja rajtam kívül.
tegnapelőtt 14:12
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Ha igaz lenne a dolog az rtl már szétkürtölte volna, naponta többször szerepelne az rtl híradóban.
tegnapelőtt 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

"Ha igaz lenne a dolog az rtl már szétkürtölte volna, naponta többször szerepelne az rtl híradóban."

Nyilvánvalóan igaz, mert a Honvédség szolgáltatta az adatokat közadatigénylés után.

tegnapelőtt 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13 Nehogy azt hidd.
tegnapelőtt 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor éppen 49-en utaztak a gépen, plusz személyzet, kb 100 ezer/fő kaja egy 3 órás úton. Ha kaviáros libamájat zabálnak 3 órán keresztül, akkor is sok a 100 ezer. "Nem tudom mit hova könyvelnek", hát ba..meg, ha én ezt mondanám a NAV-nak amikor költségként számolnám el a magánpénzfelvételemet, a gatyámat is lebírságolnák. Az lett volna a minimum, hogyha már a hülyét tettei, hogy elindít egy belső vizsgálatot, ki nyúlta le a lóvét...csak vicceltem, vizsgálat nélkül is tudjuk ki nyúlja le a lóvét. Az ötmillió biztos irritáló, de a 130 milliós New York-i út az egyenesen vérlázítónak kéne lennie, nehogy már pár oda-vissza út összemérhető legyen egy ilyen gép árával! Ezek reggel-délbe-este hülyének nézik az embert.
tegnapelőtt 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicsek? Ezek a hiénák az utcán rendezhetnének egy tömegmészárlást és annak sem lenne semmi következménye, tudjuk jól hogy működnek kishazánkban a dolgok.
tegnapelőtt 14:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt az adást láttam az ATV és nagyon érdekes, hogy egyrészt Szíjgyártó bement, Szöllősi György számonkérte, elég komolyan, és a hencegés ügyi miniszter rendesen megszeppent.

Valószínűleg ezzel rejtettek el valami nagyobb bűncselekményt, úgy hívják ez volt a gumicsont.

tegnapelőtt 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!