Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs következménye...

Miért nincs következménye annak, hogy Szijjártó Péter 5 millió Ft-os szendvicseket vetty közpénzből?

Figyelt kérdés
tegnap 13:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Mert Magyarország az ilyen "következmények" országa lett. Az elmúlt 35 évben itt felelős kormányok váltották a felelős kormányokat, csak éppen maga a felelősség nem talált gazdára soha.
tegnap 13:58
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Azért, mert nem vett 5 millió Ft-os szendvicseket.
tegnap 13:58
 3/18 anonim ***** válasza:
39%

Milyen lehet egy 5 milliós szendvics?

Kép van róla? Hol olvastad?

tegnap 14:00
 4/18 A kérdező kommentje:
tegnap 14:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván meg kell szabni mi az a szendvicsár amit közpénzből vehet.

Nem állapot hogy én egy évben nem keresek annyit amit ő öt perc alatt elfogyaszt, ez szomorú.

tegnap 14:02
 6/18 A kérdező kommentje:
> A műsorvezető ezt követő, teljesen jogos és magától értetődő kérdésére, miszerint akkor hol van az 5,5 millió forint, Szijjártó kezét széttárva, kissé zavartan mosolyogva közölte, hogy „Fogalmam sincs….én nem tudom, hogy mit hova könyveltek”.
tegnap 14:03
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező kicsit összemosod itt a dolgokat vagy nem olvastad el a belinkelt cikket.

Nagyon átlátszó hazugság.

tegnap 14:03
 8/18 A kérdező kommentje:

[link]

Szijjártó Péter a külügyminiszter kairói repülőútja alkalmával 5,5 millió lett a fedélzeti étel- és italfogyasztás, ehhez jött még az internetezés 6,8 milliós költsége.

tegnap 14:07
 9/18 A kérdező kommentje:

[link]

„De nem tudja, hogy mit, hova könyveltek el. Én meg azt mondom, hogy el kell számolni a pénzünkkel, el kell számolni a magyar adófizetők pénzével!” – háborodott fel az MSZP társelnöke. Hozzátette, hogy azt rendben lévőnek tartja, hogy egy felelős magyar miniszter az útjai során szalámis szendvicset eszik, majd feltette a kérdést: de rendben van-e az, hogy több százmillió forintot költenek ezekre az utazásokra? Rendben van-e az, hogy egy felelős magyar miniszternek nem jó már a katonai gép sem, hanem luxus jettel utazik?

tegnap 14:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván el kell számoltatni!
tegnap 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!