Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki egy pedofilmosdatás után...

Aki egy pedofilmosdatás után is a Fideszre szavaz, hogyan számol el a lelkiismeretével?

Figyelt kérdés
Gyerekek mentek tönkre Orbán jóváhagyásával.

febr. 18. 16:23
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

"A fideszes sajtóper vereségek száma pl. Nem erre utal.:)"

Ezzel máris beismerted, hogy mennyiszer hazudtok.

tegnap 13:24
 32/47 anonim ***** válasza:
0%

“Ezzel máris beismerted, hogy mennyiszer hazudtok“

Valótlanságot nehéz beismerni.:)

Ez csak azt bizonyítja, hogy liberálisok a bíróságok.:)

tegnap 13:58
 33/47 anonim ***** válasza:

"De az volt. Mivel mocskoltad a vitapartnered személyét."

Ami kizárólag akkor személyeskedés, ha érvelés helyett teszem, ezzel szemben egy fél tucat érvet hoztam már.

Nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor hagyjuk. Konkrétan idéztem a definíciót és így se sikerült felfognod.

"Aha, akkor te vagy a “nagyon művelt” megvezetett libernyák, ugye?"

Ha bármiben tévedtem volna, akkor cáfolnál, mivel a fasiszták pont arra verik magukat, hogy mennyire hazugságon kapták az értelmes embereket miután ők lebuktak csak abban a beszélgetésben 30 hazugsággal.

Ehelyett mit látunk? Nem hogy cáfolni nem tudsz, de konkrétan úgy állítasz valamit, hogy annak a cáfolatot már egy kommenttel korábban forrással megjelölve idéztem. :DDDD

"A vitában a személyeskedés azt jelenti, hogy a partner álláspontja vagy érvelése HELYETT a személyét kritizálják"

[link]

tegnap 16:21
 34/47 anonim ***** válasza:

“Ha bármiben tévedtem volna, akkor cáfolnál, mivel a fasiszták pont arra verik magukat, hogy mennyire hazugságon kapták az értelmes embereket miután ők lebuktak csak abban a beszélgetésben 30 hazugsággal.

Ehelyett mit látunk? Nem hogy cáfolni nem tudsz, de konkrétan úgy állítasz valamit, hogy annak a cáfolatot már egy kommenttel korábban forrással megjelölve idéztem. :DDDD”

A fasiszták lehet.

De mivel sem a fidesz, sem Orbán Viktor nem fasiszta így elég értelmetlen amit mondtál.:)

Egyébként ezzel a dumával igazi jó kommunista lehetsz.

Biztos kitüntetne Rákosi bátyád, az ellenfél kontrollálatlan fasisztázása címén.:)

Na egy élmény volt mint mindig,

majd ha érveket is hozol ráérek cáfolatot írni.

Addig is, minden jót!:)

tegnap 16:27
 35/47 anonim ***** válasza:

"A fasiszták lehet.

De mivel sem a fidesz, sem Orbán Viktor nem fasiszta így elég értelmetlen amit mondtál.:)"

Definíció szerint fasiszta a fidesz. Szóval most csak a valóságot tagadod.

Umberto Eco által definiált 14 pontból mind a 14 pont igaz a fideszre.

"Egyébként ezzel a dumával igazi jó kommunista lehetsz."

A valósággal? Nem, attól mert valaki a valóságot leírja, még nem lesz kommunista.

"Biztos kitüntetne Rákosi bátyád, az ellenfél kontrollálatlan fasisztázása címén.:)"

Szomorú, amikor olyan ostoba vagy, hogy az a legjobb válaszod, hogy kontrollálatlanul fasisztázok, miközben elég jól körülhatárolható rétegről beszéltem és nem mindenkiről.

Nagyon alacsony szellemi szintre vall ez a válasz.

Hogy tizedmásodpercek alatt cáfoljalak. Biztos vagyok benne, hogy a republikánus pártot nem tartod kommunistának, így nem vádolhatod meg őket azzal, hogy az "elvtársaim" lennének, ezért mondok onnan egy példát. Schwarzenegger, aki republikánus, nem fasiszta. Tessék, cáfoltalak. :)

"majd ha érveket is hozol ráérek cáfolatot írni."

Hoztam, sajnos nem vagy azon a szellemi szinten, hogy felfogd őket, ezért kezdtél el vádaskodni válaszként és vadul tagadni.

Tagadtad, hogy a fidesz fasiszta lenne, semmit se cáfoltál. Annyit felismertél, hogy a tagadás nem elég, ezért vádaskodni kezdtél, hogy mekkora komcsi vagyok, mert "mindenkit" lefasisztázok - ami egyébként mindenkinek egyértelmű, hogy hazugság, aki tud olvasni -, és végül mint jóllakott óvodás a világba kiáltod, hogy mennyire nem érveltem. :DDDD

ma 07:32
 36/47 anonim ***** válasza:
Pedig a FideSS fasiszta párt a teljes definíció ráillik, ha valaki elolvassa, de egyértelmű, hogy a valóság tagadása kézenfekvőbb.
ma 09:04
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

Mégegyszer leírom, mert látom, hogy az előző válaszomat törölték:

“Szomorú, amikor olyan ostoba vagy, hogy az a legjobb válaszod, hogy kontrollálatlanul fasisztázok, miközben elég jól körülhatárolható rétegről beszéltem és nem mindenkiről.

Nagyon alacsony szellemi szintre vall ez a válasz.

Hogy tizedmásodpercek alatt cáfoljalak. Biztos vagyok benne, hogy a republikánus pártot nem tartod kommunistának, így nem vádolhatod meg őket azzal, hogy az "elvtársaim" lennének, ezért mondok onnan egy példát. Schwarzenegger, aki republikánus, nem fasiszta. Tessék, cáfoltalak.“

A republikánus párt egésze nem fasiszta, ahogy a fidesz sem.

Attól még hogy belehazudsz valamit a pontokba a világ nem fog változni.:)

A folyamatos fasisztázás pedig de, a kommunisták sajátja:)

ma 09:35
 38/47 anonim ***** válasza:
De várj csak Rákosiék meg mit mondtak arra akik az ő hatalmukat akarták letörni? Guruló dollár, külföldi ügynökök, hazaárulók? :) Ohh milyen érdekes, hogy a Fidesz lassan 100 évvel később ezeket használja bárkire aki szembe mer szállni velük akkor lehet hogy a kedves vezéreid inkább komcsik? Hmhmmm lehet érdemes lenne felnyitni a történelem könyvedet kedves elvtárs.
ma 11:43
 39/47 anonim ***** válasza:

“De várj csak Rákosiék meg mit mondtak arra akik az ő hatalmukat akarták letörni? Guruló dollár, külföldi ügynökök, hazaárulók? :) Ohh milyen érdekes, hogy a Fidesz lassan 100 évvel később ezeket használja bárkire aki szembe mer szállni velük akkor lehet hogy a kedves vezéreid inkább komcsik? Hmhmmm lehet érdemes lenne felnyitni a történelem könyvedet kedves elvtárs.“

Annyi különbséggel, hogy most valóban külföldi ügynökök támadják a magyar szuverenitást.

Megvan, elvtárs?

ma 12:04
 40/47 anonim ***** válasza:
Természetesen akár csak akkoriban:) ugyanannyi bizonyíték van rá az elvtársak szava :D az egész szókészletet is át kellett venniük csak ezért. Kis önélzetes latolok.
ma 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!