Novák Katalin vajon hogyan tudott ilyen hosszú időn át elszámolni a lelkiismeretével, hogy hatalmas családbarát emberként egy ilyen húzást megtett?
A Fidesz azt akarja,h minél inkább a személyekkel foglalkozzunk,és Novák Katalint meg Balog Zoltánt és más bábokat lincseljünk meg, ahelyett,hogy a rendszerszintű problémával foglalkoznánk.
Minden Novák Katalint ekéző bejegyzés az ő malmukra hajtja a vizet,ugyanis már kiadták rá a kilövési engedélyt, Novák Katalin már nem a Fidesz része, így minden szemetet igyekeznek rákenni,meg Varga Juditra,Balog Zoltánra, hogy velük foglalkozzunk, és ne a NER egészének rothadásával.
6os: miert nem magyarázkodott akkor??? Miert sunnyogott el és fogadta el élete végéig járó fizetést??
Én azt mondom nem kéne itt fideszezni meg jobb es baloldal hanem magyarázzák meg miert adott kegyelmet.
Olvastátok K.Endre verzióját? Én igen. És jobban hiszek neki, mint a baloldalnak, aki politikai eszközt csinál az intézetis gyerekekből.
Ha K.Endre igazat ír, akkor Novák Katalin nyugodt lelkiismerettel nézhet a tükörbe.
9:Én is inkább K.Endrének hiszek, főlleg látva ismerve milyen eszeveszett örjöngés van az ilyen ügyek mögött. Nehezen hiszem, hogy korrekt tiszteséges birosági eljárás folyhatna ilyen ügyekben. Inkább középkori lincselés zajlik.
A kiidulva a hires mori bankrablásból, ahol olyan emberekre bizonyítottak rá nyolcszoros gyilkoságot, akik SOSEM jártak abban városban, azt mondom hogy bárkire bármit bármikor rálehet bizonyítani. Így van rendszer meg törvények kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!