Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed Magyar Péterrő...

Mi a véleményed Magyar Péterről az elmúlt néhány nap eseményeinek ismeretében? Változott / Nem változott a véleményed róla?

Figyelt kérdés

febr. 17. 22:58
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
79%

Változott a véleményem és nem feltétlenül jó irányba.

A partizános interjú és az azt követő napokon megjelenő, egymásnak ellentmondó megnyilatkozásai miatt nálam most megszólalt a vészcsengő.

Örülnék, ha nem cseszné el, de most azt érzem, hogy az a fejlődés, amit látni véltem az elmúlt egy évben, az mintha csak illúzió lett volna.

tegnapelőtt 22:52
 42/48 anonim ***** válasza:

Meg tud változni!

Itt a válaszom, kérdésként.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

tegnapelőtt 22:52
 43/48 anonim ***** válasza:
28%
Hajrá Magyar Péter, elképesztő támadást kell kibírnia, ebbe már a legtöbben tönkrementünk volna. Fejlődik ő is, ahogy a TISZA is. De ő is ember. Mellette kell állnunk
tegnap 00:45
 44/48 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos elmarad a Puzséros műsor.

A fidesz egy hazug és agresszív lejárató kampányt indítot Robi ellen. Egy hat ével ezelőtti beszélgetés, szöveg környezetből kiragadott mondatok szándékos félre ertelmezesevel, pedofil témában

Nyilvánvaloan azzal a céllal, hogy a közös műsor után össze moshassak ezt MPvel. Ezért MP lemondta

tegnap 06:14
 45/48 anonim ***** válasza:
58%
Egyre szánalmasabb ez a Magyar.
tegnap 08:10
 46/48 anonim ***** válasza:
43%
44: puzsér lejáratja amúgy is saját magát.
tegnap 09:21
 47/48 anonim ***** válasza:

MP attól ijedt meg hogy nem kedvez neki az őszinteség, pedig nagyon is kedvezett volna. MP azt hiszi Romulusz kedvez neki, pedig kicsit sem kedvez. Már ha a nép reakcióját vesszük, mint egy demokráciában.

Egy elbizonytalanadott tiszás vagyok. A Mihazánk is megerősödhet még 26-ig, főleg ha a bizonytalan Tiszások mindegyike csak őt látja alternatívának.

tegnap 11:48
 48/48 anonim ***** válasza:
Puzsérnál őszintének kellett volna lennie, még hatalomra sem került és máris ilyen milliós nézettséget hozó megszólalást mond le, na ez nagyon nem jó jel. Nekem pont ezek a Puzsér-próbák lettek volna a megerősítések. Romulusz meg..már írtam róla.
tegnap 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!