Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik fideszes propagandistát...

Melyik fideszes propagandistát rühelled a legjobban?

Figyelt kérdés

febr. 17. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Deák Dániel
Bohár Dániel
Apáti Bence
Trombitás Kristóf Keresztyén
Varga Ádám
Huth Gergely
Jeszenszky Zsolt
Szűcs Gábor
Filep "kopasz oszt" Dávid
Abrózy Áron
18 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Bayer Zsolt valamiért nincs a listán
febr. 17. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 0rbán Viktort hiányolom.
febr. 17. 16:31
 3/17 A kérdező kommentje:
#1 Most a leghitványabbakat soroltam fel, akik teljesen életképtelenek, de legalább gerinc nélkül születtel és ezt pénzre váltják. Bayernek korábban volt még egy értékelhető irodalmi munkássága.
febr. 17. 16:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt úgy látom inkább csak megafonosok vannak, de én is Bayer Zsoltot amúgy. A Megafonosok egy szinten vannak még nem tudtam eldönteni melyik a legrosszabb, Bayer übereli mindet, de Lázárt nála is jobban utálom még mindig bár ő nem propagandista.
febr. 17. 16:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha igy állunk, akkor én 0rbán Viktort jelölném.
febr. 17. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bayer nincs a listán, így Deák viszi a pálmát. Ezek emberalatti szintekre süllyednek le, vérbeli kutyalelkű figurák.
febr. 17. 16:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mostanság Szentkirályi Alexandra bosszant fel igazán, ahogy 100%-os bizonyossággal hazudik és megjátsza magát.

Pontosan tudja, hogy Rákosrendező az állami tulajdon és hogy az ottani szeméthez nem sok köze van a fővárosnak, mégis az ellenkezőjét állítja.

Pontosan tudja, hogy a főváros abból remél forráshoz jutni, hogy pert nyertek az Államkincstárral szemben a jogtalan elvonásaik miatt, mégis azt kéri számon, hogy "eddig hol volt a pénz!" (hát az állam kincstár számláján b+, amit inkasszóztak).

Pontosan tudja, hogy a szolidaritási adót is csak a főváros kivéreztetésére emelték így meg, mégsem lobbizik semmit a fővárosiak érdekében ebben a témában.

Szentkirályinak konkrétan az egyetlen funkciója, hogy aláássa a fővárost, ezért rá jobban haragszom, mint azokra a megafonosokra, akiket káresemény nélkül lazán kikattinthatok a facebookon.

febr. 17. 16:50
 8/17 anonim ***** válasza:
17%
Bognár urat, Baló Gyurit, a Klubrádió vezetősé... izé, azok a másik oldalon vannak. Bocsesz, Nyegleó jobbra el! :D
febr. 17. 16:54
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Magyar Pétert
febr. 17. 16:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz választani... kb. olyan, mint kiválasztani a legcsúnyább és legbüdösebb patkányt egy túlzsúfolt csatornából.

Nagy nehezen mégis Deák Dancira kattintottam, ő valahogy a többihez képest is kiemelkedően irritáló...

febr. 17. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!