Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter szimpatizánsok...

Magyar Péter szimpatizánsok tényleg annyira elvakult birkák mint a fidesz szavazók?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy azt veszem észre hogy aki picit is támadja a Magyart, legyen az például Gulyás Márton aki csak normális kérdéseket tett fel amivel tisztázhatta volna magát, mindjárt legpropagandistázzák. Teljesen elvakultan hisznek Magyar Péterbe bárki aki nem teljesen alàkérdez, mint pl. Kossuth rádió riportere Orbán interjúban, az csak az ellenség a propaganda és Rogàn embere lehet
febr. 16. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem amint a fidesz propaganda normálisan válaszol a normálisan feltett kérdésekre el fog indulni a normális párbeszéd.

Például miért költ Magyarország akár lakkosságszámra akár GDP-re vetitve sokkal kevesebbet az egészségügyre mint a többi EU tagország ?

(Nem érkel hogy Kádár, Gyurcsány vagy Mátyás király mennyit költött)

Az érdekel hogy ma mennyit költenek.

febr. 16. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A fidesz olyan médiabirodalmat, propagandagépezetet épített ki egy évtized alatt ami egész Európában példátlan, én egyszer poénból beleolvastam a lokálba mondván biztos túlreagálja az ellenzék ezt a "fideszpropagnda" dolgot, hát a pofám szakadt le.

Az tény, hogy a tiszának is van egy szektarétege, a tomboló MP fanok a partizán interjú alatt erre az élő bizonyíték, de nem egy szint a kettő. Ahogy amúgy a DK-nak is van egy nyuggerszektája.

febr. 16. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a bírka, akinek jó ez, amit ez a rezsim müvelt. Fehérorosz sorsra jutunk, ha maradnak ezek a kumunisták.
febr. 16. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sem tetszett a Gulyás Márton interjú, pedig egyáltalán nem vagyok Magyar Péter fan. Sőt, meglehetősen szkeptikus vagyok, látom hogy milyen sok hibája van, néha még kimondottan ellenszenves is. De sajnos nem maradt más választásunk, vagy ő, vagy Orbán. És akkor már mégiscsak inkább ő.
febr. 16. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyre fokozódik a hangulat, így van/lesz hasonlóság köztük.
febr. 16. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

1: Azért, mert csak focira többet költenek mint az egészségügyre.

Ilyen a világon nem volt és nem is lesz, hogy egy primitiv szar sport fontosabb legyen a kormánynak mint milliók egészsége, élete.

febr. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!