Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy tapasztalja, hogy...

Más is úgy tapasztalja, hogy sok ellenzéki frusztrált, s ahelyett hogy megértenék Magyar Pétert inkább rávágják hogy Fidesz 2.0, a szavazóit meg becsmérlik?

Figyelt kérdés
Link: [link]

febr. 16. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, hogy a Fidesz próbálja összegyurcsányozni, a DK meg összeorbánozni.

A múlt politikusai félnek a jövőtől.

febr. 16. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Én azon vagyok ki hogy ilyen posztok alatt ugyan mindig másik, de ugyan az az archetipikus felhasználó kommentelget.

60+os pixeles profilképes szódásszifon szemüveges gerontokraták

febr. 16. 11:11
 3/7 SzocdemOliver ***** válasza:

"Érdekes, hogy a Fidesz próbálja összegyurcsányozni, a DK meg összeorbánozni.

A múlt politikusai félnek a jövőtől."

Ez nem arról szól, hogy ki a múlt, vagy jövő politikusa, egyszerűen Magyar Péter és a momentumosok a "kék Fidesz" kifejezést használják a DK-ra. A Fidesz pedig megijedt Magyar Pétertől, nem számítottak rá, hogy ennyire erős lesz a támogatottsága, azt hitték, hogy majd a Mi Hazánk Mozgalom szintjén lesz, ezzel ellentétben a 2018-as Jobbik támogatottságát is meghaladta kicsit.

Fogalmuk sincs az embereknek róla, hogy a Fidesz és a DK áll egymástól a legtávolabb politikailag, a Fideszhez ugyanis a politikája alapján a Tisza Párt áll a legközelebb, nem a DK. A Tisza Párt még az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban is a Fidesszel ért egyet, az Európai Parlamentben a Tisza Párt tartózkodott, amikor az Ukrajnának nyújtott pénzügyi segélyről kellett szavazni.

Ezt sokszor megemlítem, hogy Orbán oroszpárti politikáját követi a Tisza, de nem zavarja a tiszásokat, egyik fülükön be a másikon ki.

febr. 16. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Én is azt tapasztalom, hogy az ellenzékiek frusztráltak.

Ennek pontos bizonyítéka, hogy képesek beállni egy olyan ember mögé és követni akit 1 éve még leköptek és a legosszabbnak, a NER lovag tipikus példájának tartottak.

febr. 16. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:

"Én is azt tapasztalom, hogy a fideszesek frusztráltak.

Ennek pontos bizonyítéka, hogy képesek leköpni egy olyan embert aki mögé 1 éve még beálltak és leghűségesebb kegyeltjeik egyikének tartották."

febr. 16. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Kíváncsivá tettél. Kit is követtek a fideszesek aki olyan aminek leírtad?
febr. 16. 11:48
 7/7 SzocdemOliver ***** válasza:
Nem állt be senki se Magyar Péter mögé a Fideszen belül. Pozíciót osztottak neki, hogy tudjon pénzt keresni, amire jogosult volt Magyar Péter, mivel Varga Judit férje volt. De nem engedték meg neki, hogy fontos döntéseket hozhasson. A mutyiról szólt a pozíciója Magyar Péternek, ne úgy képzeljétek el, hogy bárki is beállt volna mögé emiatt, tudták jól a fideszesek, hogy miért van ott.
febr. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!