Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon olyan jólét...

Ha Magyarországon olyan jólét van, akkor miért kell meggondolnia az embereknek, hogy mit vegyenek?

Figyelt kérdés
Sokaknak kolara, csokira, gyumolcsre sem jut és másból is meggondoljak h a rosszabb minőségű de olcsóbbat vegyek...

#FIDESZ #kormány #Köszönjük 0rban #Köszönjük Fidesz
febr. 15. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert NINCS jólét, azért.
febr. 15. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Mindenhol meg kell gondolni, csak más szinten.

Nem lehetsz nagyon érett a fontossági sorrended alapján. Kola, csoki nélkülözhető, sőt...

A gyümölcs más.

Én külföldön, jobb pénzért sem veszek pl. milkát, amióta 2 euró. Számomra annak 89 cent az értéke. Már az 1.29-et is sokalltam, de mára már pofátlanok.

Inkább veszek rendes élelmiszert, ezeket a szarokat meg kihagyom.

febr. 15. 19:29
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert a jólétben nagy a választék.
febr. 15. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a kóla valóban nélkülözhető. Káros az egészségre. A csokoládé pedig lehet egészséges, ha nem habzsi dörzsi van belőle.

Itt az a probléma, hogy azon is gondolkodni kell, hogy most milyen húst vegyek. Vegyek-e marha húst, vagy inkább sertés legyen, mert az olcsóbb.

febr. 15. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Ne álszenteskedjünk már. Én például bérből élek, kapásból egy százas elmegy albérletre, másik 100 meg a tankolásra, másik 100 pedig cigire. És emellett sem kell aggodalmaskodnom azon, hogy mit veszek a boltban, nem számolgatok.
febr. 15. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Kóla felesleges, szerintem azt csakúgy otthon tartani es fogyasztani, semmi értelme.

Vendegsegben partikon 1 evben iszol 1-2 poharral teljesen ok, de otthon rendszeresen kicsit hulyeseg.

A gyumolcs arak viszont tenyleg durvak, mi mar a yoghurtot es a nasikat is levettuk a listarol, de igy is 30k kell egy hétre kettőnknek.

febr. 15. 20:05
 7/13 Justinianus ***** válasza:
38%

Nekem nem kell.

"Sokaknak kolara, csokira, ... sem jut"

Még szerencse, így is dobogón vagyunk elhízásban.

Meg nálunk az alapvető élelmiszer az étolaj meg a cukor. 😅 Életemben vettem még egyiket sem.

febr. 15. 21:22
 8/13 A kérdező kommentje:

A gyümölcsöt is írtam te nagyokos.... Mellesleg a gyerekkel értesd meg h nem szabad enni.

Üdv egy olyan ember akinek meg nincs gyereke mégis el tudja képzelni...

febr. 15. 21:28
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Ja a sor végére. :DDD
febr. 15. 21:39
 10/13 Justinianus ***** válasza:
63%

Nem gyümölcsöt írtál te nagyokos, hanem kólát (cukorszirup+szinezék+aroma), meg csokit (tejcsoki: 60% cukor).

Rendszeresen kölcsönzök pénzt az átlag és átlag alatti bérből élő ismerőseimnek, akik napi 2 liter kólát isznak, gyakorlatilag abból fedezik a napi folyadékbevitelt. Én meg a millióssal vizet.

"Mellesleg a gyerekkel értesd meg h nem szabad enni."

Pont azzal kellene megértetni. Valami elképesztő látni az óvodai(!) csoportképen 10 gyerekből kettő súlyosan elhízott kövér gombóc, másik kettő meg jócskán túlsúlyos.

febr. 15. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!