Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter: Elindítjuk az...

Magyar Péter: Elindítjuk az út a börtönbe programot, bevezetjük a kiegészítő nyugdíjat, visszahozzuk a KATA-t. Mit gondolsz az évértékelő beszédről?

Figyelt kérdés

#Orbán Viktor #Kommunista tagokat rejtegető fidesz #Orbán az ország kifosztója
febr. 15. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Nagyon jó volt, nemrég ért véget de már youtuben és fbn 650 ezer ember nézte meg. Hajrá TISZA, rothad a narancs.
Nem láttam még; nem akarom hogy a komcsi fidesz bűnöző tagjai börtönbe menjenek, gazdagodjon tovább Orbán köre, ne egészségügyre és oktatásra költsük
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

Magyar Péter itt is jó példával akar majd elől járni? Mert szerintem ő nagyobb eséllyel fog rácsok mögé kerülni a következő években, mint Orbán. :D

Amúgy engem megrémít, hogy mennyire egyszerű az ellenzéki szavazó ha benyalja ezt, hogy komoly Fideszes politikusok fognak börtönbe kerülni. Ők hozzák a törvényeket, miért kéne vétsenek ellene? Az ilyen ficsúroknak mint Magyar aki a saját zsebét tömködte állami állásokban már inkább lenne félnivalója.

Én valami többre számítottam, hogy több új politikust mutatnak be.

febr. 15. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát muszáj lesz rájuk szavaznom mert s DK vagy a fidesz vagy a nácik már nem opció.
febr. 15. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
#1 Azért kerülhetnek börtönbe, mert szervezetben elkövetett pénzügyi csalást követtek el. Ezt mindenki tudja az országban, csak nincs megfelelő igazságszolgáltatás jelenleg. De majd 26-tól.
febr. 15. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerinted nincs ez rendesen lepapírozva, hogy ami erkölcsileg elítélhető / lopás az mégis törvényes legyen?

febr. 15. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Magyar Péter egy elvtelen, törtető karrierista. A legrosszabb fajtából. Undorító alak... Bárkit elárulna 2 fillérért. Júdás Péter.
febr. 15. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazi programot hirdetett ma, izzadnak a fideszes bérkommentelők. De a TISZA áradása elkerülhetetlen.

A Gyurcsány-Orban korszaknak vége.

febr. 15. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

El töröljük a rezsi csökkentést és egységesen mindenkinek 300.- ft lesz 1m3 gáz.

A rendszer használati díjat elvesszük és az áram ára 50-60.- lesz.

tegnap 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!