Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ma Magyarországon...

Szerintetek ma Magyarországon egy átlag felnőttnek aki nem diplomás mennyi a megtakarítása illetve a vagyona?

Figyelt kérdés
febr. 15. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az sok mindentől függ.

Mínusz kétmilliótól plusz 20 millióig van az átlag.

Tehát sokaknak inkább tartozása van.

febr. 15. 17:03
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
A -2 milla sokkal nagyobb számban előfordul szerintem. Tehát az átlag felnőttnek NULLA.
febr. 15. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

Vagyon az lehet 50-100 millió között,ha az ingatlanvagyont ideszámítjuk és mondjuk a fővárosban van saját lakása.

Megtakarítás 1-10 millió között lőném be,de ez függ attól is,hogy melyik korosztály,mert ahol több kiskorú gyermek van ott nehezebb megtakarítani,mint ott ahol már felnőttek a gyermekek,vagy nincs is gyermek.

febr. 15. 17:09
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
hehe ja hogy komolyan kérdezed? :)
febr. 15. 17:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Érdekel ki hogyan látja
febr. 15. 17:18
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Én diplomás vagyok és nekem 0 megtakarításom van. Cserébe kidolgozom a belemet, hogy 1 hónapot kihúzzak.
febr. 15. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Folyószámlán valami 700 ezer forint az átlag, ennyit tartanak parkolópályán a magyarok. Akinek milliói vannak, mert mondjuk foglalkozik ezzel az nem fog hagyni több milliót a számláján, hogy megegye az infláció, ilyent azok csinálnak akik hülyék a pénzügyekhez, szóval még az sincs, hogy a gazdagok húzzák fel az átlagot.

Szerintem nem a diploma a mérvadó, hanem a megtakarítási szándék, a minta amit otthonról látott. Pl. van egy szakiskolás haverom aki az 500 nettót simán megkeresi, felesége minimálbéren lehet a melójából ítélve, 1 gyerekük van, házuk saját, autójuk, földjük (saját kaja egy részét is megtermelik) ... minden van ami kell, mégse hiszem, hogy meg tudnak bármit is takarítani, mert pl. az egyszem lányuk iPhonenal jár, felesége nem veszi fel kétszer ugyanazt a ruhát ha mennek valami rendezvényre, nyaralni is csak külföldre járnak.

Ha egy minimálbér 10%-át lerakod az is 4 év alatt egy millió és azért ha nem tahitótröcsögén akarsz élni, 1 műszakban dolgozni akkor 8 osztályos melóval is simán lehet 300-400 nettót keresni.

febr. 15. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A sok babaváró hitel állampapírban van, így én 5-6 millát tippelnék.
febr. 15. 18:02
 9/12 A kérdező kommentje:

Baráti társaság azt mondja meg a videkieknek is 16 millió forint megtakarítása van.

A fővárosiaknak 7 millióval több mert hogy a szakmunkások már jobban keresnek mint a diplomások.

febr. 15. 18:24
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
Nekem IT szektorban dolgozóként 6 milla körül van. Van diplomám, 3 éve dolgozok teljes állásban. Albiban élek, hitelem nincs.
febr. 15. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!