Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a gond a Dinasztia című...

Mi a gond a Dinasztia című dokumentumfilmmel?

Figyelt kérdés
Mármint értem, hogy rá kellett vágni valamit amit a faék egyszerű szavazók elhisznek, hogy “ukránok” de tételezzük fel hogy így is van ez nem cáfolat egyik állításra sem a videót illetően szóval mennyiben releváns? Nem meg kéne cáfolni a vádaskodás helyett? Amennyiben nem igaz vázolja már fel nekem valamelyik Fidesz szavazó, hogy melyik része nem igaz, és miért nem az? Továbbá miben árnyalja a “teorizált” finanszírozása az igazságtartalmát ami természetesen alátámasztható érvekkel cáfolható? És az érvelésben sem MP sem Gyúcsány sem prüsszel meg az eu meg a libsik nem szerepelhetnek, mert ugyanakkora propaganda szöveg, mint az ukrán támogatás.

tegnap 06:33
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Jaj komám.. a választást úgy alakítja a FideSS ahogy akarja a törvényeit, és a finanszírozást is. Gondolom fair verseny ha te adsz magadnak 1 milliárdot az ellenségnek meg 10 milliót kampányra. Fair küzdelem, és használata az én, és a te pénzemnek. Egy normális országban ilyen nincs :D ezt hívjuk részrehajlásnak, és csalásnak, de tudom ez nem így van, mert ha Orbán azt kérné könnyíts rajta szájjal te fülig érő mosollyal azt is teljesítenéd neki, vagy ha a Karmelita előtt erőszakolna kisgyerekeket ahhoz is tapsolnál olyan szinteken elvakult vagy az állami propagandától.
tegnap 19:03
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

“Jaj komám.. a választást úgy alakítja a FideSS ahogy akarja a törvényeit, és a finanszírozást is. Gondolom fair verseny ha te adsz magadnak 1 milliárdot az ellenségnek meg 10 milliót kampányra. Fair küzdelem, és használata az én, és a te pénzemnek. Egy normális országban ilyen nincs :D “

Az a baj, hogy a világon mindenütt így van.

Gondolom az álomvilágod szerint nyugaton béke és egyetértés van, de a liberálisok irányítják a médiát és mindent, valamint lejáratják a politikai ellenfeleiket.

“ezt hívjuk részrehajlásnak, és csalásnak, de tudom ez nem így van, mert ha Orbán azt kérné könnyíts rajta szájjal te fülig érő mosollyal azt is teljesítenéd neki, vagy ha a Karmelita előtt erőszakolna kisgyerekeket ahhoz is tapsolnál olyan szinteken elvakult vagy az állami propagandától.“

Nem kell magadból kiindulni.

Tudod a Soros papával való viszonyod nem éppen a gyakorira való.:)

tegnap 19:11
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

“Egy FIDESZES azzal jön hogy nyugaton nem függetlenek a bíróságok, behalok :DDDD uram isten a képmutatás, neked a cinizmus tartja össze a sejtjeid? egy ponton már magát írja a poén“

Mondjuk nem lep meg, hogy nem tudsz normálisan érvelni és kínodban nevetsz.:)

Ez van.

tegnap 19:12
 44/46 anonim ***** válasza:
82%
#43 arra próbáltam finoman utalni hogy az igazságszolgáltatás Magyarországon kb. annyira független mint az origo. Miért kell letagadni? Ennél a fanatikus mosdatásnál még a "mert, a Gyurcsány jobb volt" érvelés is erkölcsösebb már ne haragudj
tegnap 19:49
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon egy Rogán féle titkosszolgálat jelentésére szentírásként tekinteni több, mint vicces...
tegnap 22:08
 46/46 A kérdező kommentje:
Jelentem ennél agymosotabb droid embert politika szekcióba még nem láttam GYIK-en pedig pár éve aktív vagyok :D szerintem vagy trollkodik, vagy ténylegesen beteg, de nem létezik hogy ezeket elhiszi, és komolyan mondja. Még a riportokba sincs egy ekkora hülye fiderák..
tegnap 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!