Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter a Gulyás M....

Magyar Péter a Gulyás M. interjúban miért mondta hogy börtönben annak a helye aki másról tudta nélkül hangfelvételt készít és ezt kiadja a sajtónak ?

Figyelt kérdés
ma 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Egy éve volt a nagy interjú, most meglepő bejelentéseket, ígéreteket vártam, valamit, ami izgalomba hoz, meggyőz, hogy a Tisza a jövő.

Ehelyett egy annyira felkészületlen Magyar Pétert láttunk, aki azt se tudta, milyen hosszú beszélgetésre jelentkezett. Nincs vízió, nincsenek körülötte emberek, akikre büszkén hivatkozna, hogy a Tisza meghatározó politikusai lesznek, alap kérdésekre nincsnek válaszai.

Én nem temetni akarom a Tisza2026-ot, de ez szerintem mindenképpen egy mélypont a Tisza pályafutásában, mindig vannak jobb és rosszabb időszakok, ez most mindenképpen az utóbbi volt, egy nagy beégés.

És ami nem fér a fejembe, már ő az n+1.-ik ellenzéki politikus, aki úgy ül le beszélgetni, hogy “Szia Marci, nagyon köszönöm a meghívást, jaj de örülök, hogy itt lehetek”, ez egy politikai hulla gyár, ahova megy, nem kell jópofizni hozzá, nem Marci haverral ül le dumálni, hanem egy vehemens vallató géppel.

ma 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Felkészületlen max Gulyas Marci volt s nem tudom direkt csinalta ezt vagy mi volt a celja.
ma 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:

#11: Szerintem a szombati pártkongresszuson lesznek inkább bejelentések, de majd meglátjuk.

Amúgy én is egyetértek, hogy egy vehemens vallató gép, őszintén szólva sok értelmét nem látom az ottani interjúk nagy részének. Nincs bajom az építő kritikával, de nem attól lesz egy interjú színvonalas, hogy átmegyünk érezhetően kötözködőbe.

ma 17:32
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
#12 Ilyen az újságírás. Ha kínosak a kérdések, nem kell politizálni. Ilyen ez a pop szakma
ma 21:26
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
#14: Ezzel nem is lenne baj, ha a kormányoldalon is ilyen lenne az újságírás. De az nem pálya, hogy az egyik oldalon a miniszterelnök alákérdezős "interjúkon" vesz részt, míg a másik oldalon a folyamatos támadó propaganda mellett a független média is ellenséges.
ma 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:

#15 Magyar Péter is ilyen alákérdezős interjúkat akarna. Ugye, mennyivel kényelmesebb lenne.

Nem véletlen nem jár be Marcihoz a fidesz, most már Magyar Péter sem fog. :)

ma 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:

#16: Bizonyára kényelmesebb lenne, látva a túlerőt pedig a Partizánnak se kellene túltolnia.

Nem baj, hogy kritikusak, de őszintén mondom, hogy picit az volt az érzésem, mintha kifejezetten a kekeckedés lett volna a cél, mert úgy gondolják, hogy a kemény kérdésekkel hitelesnek tűnnek. Lehet, hogy én gondolom rosszul, de szerintem nem attól lesz jó egy interjúztató, ha minél szigorúbb. A kérdések számomra egyszerűen nem voltak érdekesek. Mindemelett, mintha nem is az információszerzés és tájékoztatás lett volna a fő célja az interjúnak, hanem csak hogy minél nehezebb legyen az alany számára.

Még egyszer hangsúlyozom, az építő kritika jöhet minden mennyiségben, de nekem ez most erőltetettnek tűnt.

ma 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
17# Puzsér kb ugyanilyen éles stílusban kérdezte Karácsonyt a hard talkban legutóbb..
ma 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!