Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Radnai Márk a TISZA alelnöke...

Radnai Márk a TISZA alelnöke helyesen látja az új hangfelvételen a dolgokat Magyar Péterrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

"A szülei valamit gec* re elb@sztak... nagyon nem tanították meg szeretni... mindenkit áldozatszerepbe rak"- mondja a SAJÁT ALELNÖKE Magyar Péterről!!!

Azért ez nem semmi...

ma 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Éppen ugyanez igaz orbánra is. Az apja állandóan verte, amiatt is lett egy kicsit skizo hajlamú, saját bevallása szerint.
ma 14:10
 2/11 PMC Wagner ***** válasza:
35%
Ez nagyon bulvár kategória . De hogy válaszoljak az emberek nem szeretik a főnöküket. Teljesen normális megjegyzésnek mondható. Inkabb arra lennék kíváncsi mi ez az elszaporodott hangfelvételezsdi.
ma 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Igazából nem értem ezeket a felvételeket, mert akinek még bizonygatni kell, hogy Magyar Péter emberileg egy nulla az úgyis annyira elfogult, nem akarja ezeket látni, hogy őt kb. semmi se érdekelné.

Az én szememben már ott nulla volt amikor a felesége / gyermekei anyja hátán biztosított magának új állást.

ma 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

ma 14:10

Orbán elvált? Otthagyta a feleségét? Rossz viszonyban a gyerekeivel? A legjobb barátairól hangfelvételeket készít és hátba szúrja őket ha lehet?

Biztos nem hibátlan ő se, Szimicskával is összerúgták a port de mégis 30+ éve eléggé lojális a saját közösségéhez, családjához, szóval ilyen szempontból szerintem ő eléggé rendben van.

ma 14:15
 5/11 A kérdező kommentje:

3# teljesen egyetértek veled...

1-2# mellédumálásból jeles.

Gyerekek, hát a legbelső körökben, a legnagyobb bizalmasa mondja ezt Magyar Péterről!

Erre Magyar Péter reakciója: megdicsérte a Facsebúkon ezt az embert, " mindenki számíthat rá, ország, világ, stb "

Ez totális beismerő vallomás szerintem.

ma 14:16
 6/11 anonim ***** válasza:
12%

#3, hozzád akkor nem jutott el a hír, hogy ez igazából pont fordítva volt :D

A feleségét azért nevezték ki miniszternek, mert ő volt a férje, akit az akkor még jó barátja, gulyás geri ajánlott a pozícióra. Meg aztán fidesztag is előbb volt, mint házas, szóval ki köszönheti kinek az állásait?

ma 14:17
 7/11 PMC Wagner ***** válasza:
58%
#5 Orbán belső köréből is volt már ilyenre példa , Simicska konkrétan legcizte és azt nyíltan, nem kellett hangfelvétel hozzá
ma 14:21
 8/11 A kérdező kommentje:

7# 1. de Simicska nem az alelnöke volt Orbán Viktornak.

2. Miért beszéltek Orbán Viktorról, amikor nem ő a téma?

Mondjuk a fóbiátok nagyon erős tudom, de most még egyszer kérem, hogy a témához szóljatok.

ma 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nyilván hogy az EP-ben dolgozott 2009-től, 3 évig Áder Jánosnak annak semmi köze nem volt ahhoz, hogy államtitkár majd miniszter lett, a férje haverja ajánlotta be és így a férje miatt kapta az állást. :D (de ha a férjének ilyen jó összeköttetései voltak akkor miért csak akkor lett Diákhitel központban fejes amikor már a felesége is miniszter volt?)

De ezt engedjük el, legyen igazad és a férje szerezte az állást neki, ilyen egy családban előfordul DE olyan, hogy a feleségednek/ férjednek teszel alá, felveszed, hogy ezzel tudd a Fideszt zsarolni, politikai karriert építeni az is belefér? Mert én erről beszéltem, hogy az én értékrendembe az árulás nem fér bele, főleg nem olyan kicsinyes bosszú céljából amit MP csinált.

#7 a volt rá példa vs. a senkije sincs akivel haver volt / akikhez dörgölőzött az elmúlt 20 évben azért nagyon nem ugyanaz a kategória.

ma 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
LOL.
ma 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!