Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ismerősöd, aki...

Van olyan ismerősöd, aki kiábrándult a Tiszából, ezért inkább a Fideszre szavaz?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy a Fideszhez köthető pedofilmosdatás, oroszpárti hazaáruló mondatok, EU legszegényebb országa, Mészáros és Tiborcz közpénz 1+ billiója valakinél Orbán felé billentse a mérleget szemben MP diktafonjával és a Dunába dobott telefonnal, de hátha ismer valaki ilyet.

tegnap 21:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Azt el tudod képzelni, hogy átlag Fideszes ezekről az ügyekről nem így gondolkozik, mint te?"

Igen, teljesen. Ezért tartunk ott, ahol.

Egyébként ha te ezt olyan nagyon árnyaltan látod, akkor hozhatsz konkrét cáfolatot például Mészáros 1 billiós vagyonára. Tessék, itt az én bizonyítékom, amire ezt alapozom:

[link]

Neked mid van, ami ezt cáfolja?

tegnap 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:

"A fidesz már nem akar új szavazókat áttéríteni vagy meggyőzni"

2024-ben az EP választás és önkormányzati választás során a Fidesz eredménye alig tért el, pár százalék lehetett az aki önkormányzatin leszavazott a Fideszes polgármester jelöltre / képviselőre és EP-n a Tiszát húzta be.

2024-ben 2 millió szavazatot kaptak 59,5%-os részvétel mellett.

2022-ben 2,8 millió szavazatot kaptak 69,6%-os részvétel mellett. (59,5%-nál ez 2,4 millió lett volna)

Eszerint a 2022-es csúcshoz képest buktak 400 ezret.

Akkor mégis kiket kéne még meggyőzzenek? Meg eleve a Tisza szimpatizánsok 95% olyan aki 18-ban és 22-ben is az ellenzékre szavazott. Van értelme őket megszólítani?

Az ellenzéknél lenne ez nagy fegyvertény ha át tudna csábítani Fideszeseket, de az ilyen Menczer féle megmozdulások pont arról szólnak, hogy ez ne történhessen meg.

tegnap 22:49
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon fosnak a krumplibogarak úgy látom.
tegnap 22:59
 14/26 anonim ***** válasza:

ma 22:44

"hozhatsz konkrét cáfolatot például Mészáros 1 billiós vagyonára"

A vagyonát cáfoljam vagy mit? Azt állítottam, hogy pl. Mészáros esetében nagyon sok embernek nem az a megélése, hogy a gazdagodása az ő kárára történt. Vagy még ha ez is a megélése ezt szívesebben nézni, mint amikor a Strabag vagy más multik nyerték szarrá magukat a magyar közbeszerzéseken.

pl. [link]

tegnap 23:01
 15/26 A kérdező kommentje:

#12 Az EP választást mondjuk nem jó összehasonlítani egy parlamenti választással, mert eleve kevesebben mennek rá el. De az tény, hogy a Fidesz bukott két képviselőt, elveszített jó pár régi fideszes nagyvárost.

Nem csak a klasszikus ellenzékiek szavaznak a Tiszára, hanem az a kb. 30% bizonytalan, akik közé magam is tartoztam, és nem tudtak a gyurcsányista roncsellenzékre leszavazni, de gyűlölik ezt a pedofilmosdató, országrabló, hazaáruló rendszert.

A Menczer-féle akkciók meg hidd el, sokkal többet visznek mint hoznak, mert ez kb. a B-közép lelátó óbégató primitív szintje, nem a normális embereké, akik még úgy-ahogy hittek a Fidesz keresztény értékrendjében.

tegnap 23:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Aki a Fidesz bukását várja, az majd nyílván leszavaz a Fideszre, mert lejáratókampányt tolják az m1-en. Ugyanmár
tegnap 23:05
 17/26 A kérdező kommentje:

#14 Az a poszt... Az a hír van benne, hogy Mészáros adományozott a mi pénzünkből. Köszönjük meg neki :D

"Azt állítottam, hogy pl. Mészáros esetében nagyon sok embernek nem az a megélése, hogy a gazdagodása az ő kárára történt."

Ezt hívják úgy, hogy agyhalál.

"Vagy még ha ez is a megélése ezt szívesebben nézni, mint amikor a Strabag vagy más multik nyerték szarrá magukat a magyar közbeszerzéseken."

A közbeszerzéseken nem a Strabag nyeri magát szarrá, hanem Tiborcz és Mészáros. A multik valójában nagyon szívesen kifizetnének európai bért is a magyaroknak, csak ugye Orbán hazaáruló Viktor fő exportterméke hosszú évekig az volt, hogy az olcsó magyar munkaerőt kiárusítja nyugatra. Most már befuccsolt a nagy terv, mert az okosabbja elhúz az országból oda, ahol meg is fizetik a munkáját, ezért is kell ide 120.000 migráns munkavállaló, akikre korábban az volt a mondás, hogy "nem veheted el a magyarok munkáját".

tegnap 23:08
 18/26 anonim ***** válasza:

"Nem csak a klasszikus ellenzékiek szavaznak a Tiszára"

A Tiszát a teljes népességben 26-33% közé mérik. Az ellenzéki összefogást 2021 őszén 40%-ra is mérték. Szerinted a mostani "30%-ból" mennyi lehet azoknak a száma akiket 2021-ben nem ellenzéki szimpatizánsként mértek? Szerintem elhanyagolható.

Ha nem csak a klasszikus ellenzékiek szavaznának rájuk akkor, hogy hogy ilyen alacsony a teljes népességben a támogatottságuk?

Úgy szól a fáma, hogy vannak kiábrándult Fideszesek, óellenzék 70-80%-a is ott van és még olyanok is akik nem szoktak szavazni, ez alsó hangon 40%+ kéne legyen, ehhez képest a Medián mérte őket 33%-ra tavaly azóta mindenki kevesebbet mért nekik.

"A Menczer-féle akkciók meg hidd el, sokkal többet visznek mint hoznak"

Honnan visznek? Miért csinálják ha amúgy ez árt a Fidesznek?

Szerintem ez arról szól, hogy a saját szimpatizánsaik számára patás örödögnek fessék le MP-t, ami ahogy én nézem eléggé jól sikerül is.

tegnap 23:11
 19/26 A kérdező kommentje:

"A Tiszát a teljes népességben 26-33% közé mérik. Az ellenzéki összefogást 2021 őszén 40%-ra is mérték."

A teljes népességben soha nem mértek 40% fölé senkit. Kevered a biztos választókkal, most ezt raktad egymás mellé. Másrészt egyedül Pulaiék mérték fölé a választások előtt a roncsellenzéket, más senki.

A Medián, ami most abszolút Tisza vezetést mér, a Fidesz egyértelmű győzelmét jósolta. Érdekes módon akkor nem is lettek hirtelen "baloldali" kutatók meg kerekasztal összeesküvök, még Bayer kisnyilas Zsoca is hiteles kutatóként beszélt róluk:

[link]

"Honnan visznek? Miért csinálják ha amúgy ez árt a Fidesznek?"

Azért csinálják, mert itt a nagy terv az volt, hogy Magyar lepofozza Menczert. Akkor aztán lehetett volna cikkezni meg siránkozni két karaktergyilkos lejáratás között arról, hogy milyen agresszivitás van itt kérem. Aztán be kellett érjék annyival, hogy lelökte a lépcsőről a nyálas pitbullt a mikuláscsomaggal, tele is verték vele a szennymédiájukat.

tegnap 23:24
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"A közbeszerzéseken nem a Strabag nyeri magát szarrá, hanem Tiborcz és Mészáros."

[link]

Nem láttam frissebbet de azért beszédes, hogy még 2017-ben is a Strabag és Swietelsky kb. egy súlycsoportban volt a NER-rel. 2010 előtt meg még rosszabb volt a helyzet.

tegnap 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!