Ha kiderülne, hogy Magyar Péternek nagymagyarországos hűtőmágnese van, akkor a liberálisok kiábrándulnának végre a Tiszából?
Én a FIDESZ maffia ellen szavazok, nem vagyok TISZA rajongó… de rájuk szavazok mert ők a legesélyesebbek.
Engem a történelmi magyarország ábrázolása nem zavar libsiként, benne van a töri atlaszban is, viszont mikor valaki arról ábrándozik hogy vér árán visszaszerezzük attól agyf@szt kapok.
Az a vicces,hogy egyszerűen nem érti meg a fidesz,hogy minél jobban próbálják meg MP lejáratni,ő annál népszerűbb lesz.
Ez eddig működött,de MP egyáltalán nem jön be a lejárató kampány.
Nagyon egyszerű az oka,a normális nem fideszes embereknek egyszerűen elegük van ebből undorító fideszes stílusból
#3.: "mikor valaki arról ábrándozik hogy vér árán visszaszerezzük attól agyf@szt kapok"
És a békés határmódosításhoz mit szólsz, mint ahogy volt 1938-41 között is?
Videó van róla hogy Magyar Peti szerint neki fáj trianon
Persze ezt nagyon egyszerű kimondani, akárhogy is van nem csinál titkot belőle hogy jobboldali, sosem csinált. Aki támogatni tudja az így is támogatni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!