Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kiderülne, hogy Magyar...

Ha kiderülne, hogy Magyar Péternek nagymagyarországos hűtőmágnese van, akkor a liberálisok kiábrándulnának végre a Tiszából?

Figyelt kérdés
A liberálisok legutáltabb dolgai közé tartozik a Nagy-Magyarország térkép ábrázolása (kivéve oktatási célból), valamint a Trianon miatti szomorkodás. Lehet, hogy titkon Magyar Péter is egy ilyen magyarkodó ember!
nov. 28. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
A jó az egészben, hogy Magyar jobboldalinak vallja magát.
nov. 28. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vagyok liberális, és orbáni maffiállam ellen szavazok. A kérdezőnek ez nyilván felfoghatatlan, hogy nem csak liberálisok akarhatnak kormányváltást.
nov. 28. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Én a FIDESZ maffia ellen szavazok, nem vagyok TISZA rajongó… de rájuk szavazok mert ők a legesélyesebbek.

Engem a történelmi magyarország ábrázolása nem zavar libsiként, benne van a töri atlaszban is, viszont mikor valaki arról ábrándozik hogy vér árán visszaszerezzük attól agyf@szt kapok.

nov. 28. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicces,hogy egyszerűen nem érti meg a fidesz,hogy minél jobban próbálják meg MP lejáratni,ő annál népszerűbb lesz.

Ez eddig működött,de MP egyáltalán nem jön be a lejárató kampány.

Nagyon egyszerű az oka,a normális nem fideszes embereknek egyszerűen elegük van ebből undorító fideszes stílusból

nov. 28. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
1, és mi a jó abban?
nov. 28. 14:54
 6/9 progizo ***** válasza:
39%

#3.: "mikor valaki arról ábrándozik hogy vér árán visszaszerezzük attól agyf@szt kapok"

És a békés határmódosításhoz mit szólsz, mint ahogy volt 1938-41 között is?

nov. 28. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Videó van róla hogy Magyar Peti szerint neki fáj trianon

Persze ezt nagyon egyszerű kimondani, akárhogy is van nem csinál titkot belőle hogy jobboldali, sosem csinált. Aki támogatni tudja az így is támogatni fogja

nov. 28. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha az megnyugtat, az ördögre is leszavaznék, hogy ez az alkalmatlan rezsim eltakarodjon végre. Bárhogy csikorgatják is az orbánista propagandisták a fogukat.
nov. 28. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
8: bizony: [link]
nov. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!