Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a tény, hogy mindössze 9...

Az a tény, hogy mindössze 9 ezren vették igénybe a munkáshitelt, ez azt jelenti hogy ennyien terveznek biztosan Magyarországon maradni a következő 5 évben?

Figyelt kérdés

Brutális a kivándorlási kedv, talán soha nem volt ekkora. Én már 2022-ben dobbantottam Bécsbe, életem legjobb döntése volt, már lassan meg is lesz a saját bécsi ingatlanom.

A magyarok körében pedig elképesztő presztízsre tettem szert, akármilyen magyar körökben megemlítem, hogy Bécsben élek, mindenki egyből rákap mint légy a szarra, hogy nem-e tudok valami munkát, nincs hozzánk felvétel? Stb. Egyből ő is jönne.

A munkáshitel fiaskója azt jelenti, hogy brutálisan kevés magyar fiatal tervez biztosan otthon maradni?

febr. 6. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
#9. Nem tudom, de az mégis mutat valamit, hogy én akiket hallottam rinyálni, ott egyértelműen általános iskolai szintű szövegértési problémák merültek fel, ugyanis a termék nevéből máris kiderült, hogy ők nem lesznek jogosultak rá, de azért ment a sírás.
febr. 6. 15:57
 12/13 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Mi mást jelenthet?"

Akár azt is, hogy nem bíznak abban, hogy 5 évig folyamatosan munkaviszonyuk is lesz. Ami elnézve a világgazdasági eseményeket, nem is csoda. Plusz a bank hitelbírálathoz köti. Ott azért eleve sokan akadhatnak fenn...

"Aki itt akar maradni fixen, annak egy 100% biztos ingyen pénz."

Ha pedig - akár önhibáján kívül is - véletlen egy rövid ideig nincs bejelentett munkahelye, máris veszteségbe forul át.

febr. 6. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:

"Bár nem hitelt kellene adni, hanem normális fizetést"

Miért a kormánytól kéred a magasabb fizetést? Talán a céged HR osztályát kellene ilyenek miatt kérdezned. Kivéve persze ha állami alkalmazott vagy.

febr. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!