Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a tény, hogy mindössze 9...

Az a tény, hogy mindössze 9 ezren vették igénybe a munkáshitelt, ez azt jelenti hogy ennyien terveznek biztosan Magyarországon maradni a következő 5 évben?

Figyelt kérdés

Brutális a kivándorlási kedv, talán soha nem volt ekkora. Én már 2022-ben dobbantottam Bécsbe, életem legjobb döntése volt, már lassan meg is lesz a saját bécsi ingatlanom.

A magyarok körében pedig elképesztő presztízsre tettem szert, akármilyen magyar körökben megemlítem, hogy Bécsben élek, mindenki egyből rákap mint légy a szarra, hogy nem-e tudok valami munkát, nincs hozzánk felvétel? Stb. Egyből ő is jönne.

A munkáshitel fiaskója azt jelenti, hogy brutálisan kevés magyar fiatal tervez biztosan otthon maradni?

ma 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy is, ez a kezdőtőke a lelépőknek. Hisz csupán a kamattámogatást vesztik el. Megnövekedett törlesztőrészletet pedig kint röhögve megkeresik.
ma 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Többen vették volna igénybe csak nem feleltek meg a feltételeketnek. Bár nem hitelt kellene adni, hanem normális fizetést.
ma 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt szerintem nagyon sok a 9 ezer.
ma 14:35
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

#2. "Többen vették volna igénybe csak nem feleltek meg a feltételeketnek."

Mondjuk nagyont röhögtem a sok szerencsétlen debilen, jöttek bazmeg az EGYETEMISTÁK és a MUNKANÉLKÜLIEK, hogy hát ők nem tudják felvenni a MUNKÁSHITELT, tehát rohadjon meg mindenki. Teljes agyhalál.

ma 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem, egyáltalán nem ezt jelenti.
ma 14:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi mást jelenthet? Kinek nem kellene ingyen pénz az államtól? Ha mást nem állampapírba teheted és kapod érte a kamatokat.
ma 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ez az 4-es. Ki a f.szom akar hitelt főleg ennyi évesen....
ma 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Ingyen pénz, amit majd vissza kell fizetni..
ma 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
#4 Mondjuk a tisztánlátás végett kíváncsi lennék, hogy az általad debilnek megnevezett rétegen felül kik nem kaptak még hitelt :)
ma 15:07
 10/11 A kérdező kommentje:

A kamata az ingyen pénz. Beteszed állampapírba, az kamatozik neked. A kamata ingyen pénz, ami százezres nagyságrendű pár év alatt.

Aki itt akar maradni fixen, annak egy 100% biztos ingyen pénz.

ma 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!