Tisza,Magyar Péter megtudja szorongatni a fideszt 26ban?
Két helyzetet tartok reálisnak:
Vagy a fidesz nyeri meg fölényes kétharmaddal a választást, vagy a tisza. Egy ilyen végletekig kiélezett helyzetben mint ami most is van, csak ez a két forgatókönyv az ami kisülhet belőle.
Valamelyik oldalnak jövőre buknia kell, de teljes mértékben!
A tisza győzelme rendszerváltást, a fidesz győzelme egy Fehérorosz mintájú védnökség mellett működő diktatúra kezdetét jelenti majd, a külpolitikai helyzet függvényében.
Én szerintem, már ma is Fehérorosz minta vagyunk, csak az EU végett nem annyira elborultan.
Nem gondolom, hogy választás útján a rendszert le lehetne váltani.
Amennyiben lenne esetleg kormányfőcsere, abban sem vagyok biztos, hogy az nem egy belső döntés eredménye lenne.
Szerintem ennek az országnak, már nincs semmiféle jövője.
"Én szerintem, már ma is Fehérorosz minta vagyunk, csak az EU végett nem annyira elborultan."
Ez egyáltalán nem igaz. Ahhoz hogy ez megvalósuljon, orosz csapatokra van szükség akik minden megmozdulást elfojtanak. Ezek a csapatok még nem is jöhetnek ide, hiszen még nem vagyunk határosak a ruszkikkal. Nem úgy mint Grúzia vagy Belorusszia
Amíg az ukránok harcolni tudnak, addig csak rajtunk múlik hogy megszabadulunk a rezsimtől, vagy leváltjuk őket. Az EU övezetében ez teljesen egyértelmű.
Nem siránkozni kell, hanem győzni!
A kérdés inkább az, elkezdik-e használni az emberek az agyukat, megértik-e, mert.... A lényeg itt van:
Magyar Péternek esze ágában sincs megverni a Fideszt!
Ennek egyszerű oka van!
Kormányváltás nem lesz one men show-ból, hiszen egyéni választókerület vannak. Ahhoz, hogy a jelölt a saját körzetében megismertesse magát az emberekkel,kell 1.5 év. Hol vannak ezrk a Tiszás jelöltek? Sehol se. Lapít róla Petike, mint sz@r a fűben, pedig Ő is tudja, hogy egyedül ez nem fog menni, már csak a választási rendszerből adódóan sem. Ha komolyan gondolna már rég készen állna a Tiszas jelölt minden körzetben.
Köszi hogy megosztottad ezt..
(( lementettem jegyzetként az írást, ha eltűnne, el tudjam olvasni ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!