A balliberálisok miért utálják a székelyeket meg Erdélyt?
Erdély a világ legszebb, legcsodálatosabb helye amit minden igaz magyar gyönyörűnek tart, az ott élők pedig kedvesek, vendégszeretőek, emellett száz év után is kitartanak magyarságuk mellett.
Mi a baj ezzel az ellenzékieknek? Az, hogy a székelyek igazabb magyarok mint ők, az nem furcsa egy kicsit?
Én általában nem értem a határon túli magyarokat, volt szlovákiai magyar barátnőm és meg kell mondjam, inkább értettem egyet a szlovákokkal sok dologban mint az ottani "duzzogi" magyarokkal. A duzzogit arra értem, hogy mintha nekik dicsőség lett volna, hogy nem tudnak rendesen szlovákul, meg nem akarnak alkalmazkodni. Ezt sose értettem, hogy miért lövi valaki lábon magát, elvégre Szlovákiában élsz ha nem beszélsz szlovákul magaddal szúrsz ki!
A másik, hog sose azt nézik mi mindent kapnak a szlovák államtól, hanem nekik még több kéne!
Mintha attól hitték volna magukat valakinek, hogy jaj "nekik milyen szar, hogy itt kell éljünk"! Erre mondtam, hogy akkor tessék eladni a házat azt átköltözni Magyarországra. -mondjuk ebben egyetértek a szlovákokkal, hogy basszus 100 éve itt vagytok, akkor vagy elfogadjátok ezt, vagy tessék menni át Madarskoba...szóval furcsa, de én minél több időt voltam határon túliakkal annál jobban megértem a szlovákokat, románokat, hogy miért utálják őket.
Ők mindenkit utálnak.
De a külhoniakat azért, mert elveszik a szavazatuk, meg.miattuk van Fidesz kétharmad. Ami nem igaz, mert sajnos (nem mint fideszes, hanem mint szavazó honfitársunk) messze nem képviselnek akkora számarányt, amennyi ezeknek az agyhalottak rémálmában szerepel.
Még a határon belüli magyarokat is utálják, nem csak a külhoniakat.
Nyilván aki utálja arról van szó, aki nem az nem veszi magára. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!