A balliberálisok miért hazudják azt, hogy rosszabbul élünk, mint pár évvel ezelőtt?
Figyelt kérdés
Még a 18:00 órát se várták meg az emberek, de már alágyújtottak a rakétáknak. Azóta is megállás nélkül durrognak.
Karácsony után ilyenekre van pénzük. Nincs itt szegénység.
dec. 31. 18:50
2/12 Koplárovics Béci válasza:
2010 előtt is ez volt. Sőt, akkor nem csak 6 után lehetett. Akkor mégjobban éltünk?
3/12 anonim válasza:
Nálunk már két hete durrogtatnak az idióták. Attól én még nem élek jobban.
4/12 anonim válasza:
Mert Szilveszter van! Ezen a rohadt napon te akarod megmondani, hogy ne tűzi játékozzak? Már ez is tilos? Januárban meg nem veszek húst, de most Szilveszter van!
5/12 anonim válasza:
A dollármédia ezt okádja. '" Ha valamit sokat mondanak elhiszik"
6/12 anonim válasza:
Ja tudom, és a boltok is tele vannak mindig, tehát kánaán van.
Ilyen kérdésekért jár egy zacskó farhát vagy valami? Mert akkor én is jelentkeznék.
8/12 anonim válasza:
igen kérdező vettem tűzijátékot de viszont helyette nem vettem kerékpárz na most akkor nagy a szegénység hogy nincs pénzt kerékpárra?
ráadásul nem is elektromos kerékpár tehát eleve is csóró vagyok mert a tűzijáték árán sem elektromos csak sima pedálos kerékpárt tudtam volna venni !
mit hazudozol te itt össze-vissza kérdező hogy gazdagság van amikor még biciklire se telik?
nemhogy elektromosra hanem még sima meghajtásosra sem
9/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyire releváns azon lemérni a gazdaság izmait, hogy szilveszterkor durrogtatnak-e az emberek vagy sem. Én mindenesetre más mutatóknak jobban hiszek.
10/12 árokpart válasza:
Nem a balliberálisok mondják, hanem ha bemegyek egy élelmiszerüzletbe akkor tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!