A fideszeseknek nem fontos az egészségügy?
Én még nem voltam egészségügyi miniszter, de nem hiszem, hogy az tényleg olyan pofonegyszerű feladat, bárki más megoldaná a problémákat. Lehet, hogy kishitű vagyok, de kétlem, hogy én jobban csinálnám.
Az egészségügyben mindig voltak problémák, a szomszédos országok is hasonló gondokkal küzdenek, én nem hiszek a csodákban, nem leszünk olyanok, mint Németország (egyébként ott is vannak gondok az egészségügyben).
Azzel egyetértek, hogy pár hónap alatt nem lehet nagyot javítani rajta, de nekik eddig 15 évük volt rá. Aztán minden rosszabb, mint mikor átvették az országot.
Csak úgy elgondolkodom, hogy pl. Kádár idejében mennyit fejlődött az ország 15 év alatt. Mennyivel jobban működött minden 1971-ben, mint 1956-ban. Innen nézve egyenesen nevetséges, hogy ez a kormány bármiféle kritikát merjen mondani a Kádár-korszakról. Akkor kórházakat építettek, most kórházakat zárnak be.
#12 Az elmúlt 15 évben sorra újították fel a kórházakat, rendelőket, mentőállomásokat, rengeteg eszközt szereztek be, mentőket vette, mentőhelikoptert. Visszavásároltak korábban privatizált egészségügyi intézményeket. Bővítették a mesterséges megtermékenyítés lehetőségeit, fejlesztették az orvosképzést, megduplázták az egészségügyben dolgozók jövedelmét.
Közben ti meg állandóan sírtok mindenért.
"Bővítették a mesterséges megtermékenyítés lehetőségeit"
Épp nemrég írta valaki, hogy lombikra 2027-re kapott időpontot. Nagy segítség ez a gyermeket váróknak, mondhatom. :-))))
Hiába próbálod a szerecsent mosdatni, úgy igaz, ahogy már írtam: amihez ezek hozzányúlnak, az csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!