Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek büszkén tapsikolnak...

Fideszesek büszkén tapsikolnak a gyenge forintnak, a haldokló/halott egészségügynek, a EU-szinten csúcstartó korrupciós rátához, az EU-szinten egyik legalacsonyabb nettó medián átlagkeresethez (nem KSH), és minden ehhez hasonló "eredményhez"?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy büszkék-e gazdáik teljesítményéhez. Amikor a 133 bátor tolvaj offshore számláin forintmilliárdok vannak az ő zsebükből is kilopva, de büszkék arra, hogy pöcegödör gazdaságú országban élnek.
okt. 4. 14:27
 1/10 Mad Max2 ***** válasza:
100%

hagyjad

... ezek birkák

okt. 4. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Büszkék. Néha kapnak valami szeretetcsomagot amitől orgazmusuk lesz. 1 csomag liszt, krumpli, vagy margarin. Ennyi elég nekik, hogy érezzék meg vannak becsülve,törődnek velük.
okt. 4. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol Kis Grofók és Fásy mulatósok vannak kultiválva, mit vársz?
okt. 4. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Amikor legutóbb 400 forint volt egy euró, akkor a sok hülye tapsolt mert azt hitte, a forint ilyen erős.

Bámulják a hírtv-t és az m1-et, ahol azt halják, hogy soha nem volt még ilyen jó és el is hiszik, be is kommentelik ide, hogy a gazdaság és amúgy minden a legjobb.

Várja kevés nyugdíját ami egyre kevesebbet ér és a facebookon büszkén kommentel a lánya facebook oldalára, aki amúgy Németországban dolgozik, mert Magyarországon nem tudott megélni.

Gondolkozni csak annyira tud hogy kitalálja, mi legyen az ebéd.

okt. 4. 15:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4. Végtelenül lehangoló az emberi tunyaság és tudatlanság. Annyira életszerű, amit írsz személyes tapasztalat szintjén is a környezetemben, hogy sírni tudnék.
okt. 4. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

Én annak tapsolok, hogy a kormány segítségével lett saját lakásunk hitel nélkül ( CSOK, 3 gyerek). Annak örülök, hogy hosszú évekig adómentesen tudtam dolgozni. A kormány segítségével lett lakásunk, autónk. Sőt a kórházi ellátásra sem panaszkodunk. Mindig elláttak tisztességesen a Fehérvári kórházban, amit jelzel, hogy szépen felújítottak.

Kérdező. A politika sosem jó vagy, rossz. Vannak jó döntések és vannak rosszak. Mi kihasználtuk a jót. Soha nem lett volna a kormány segítsége nélkül lakásunk, autónk.

okt. 7. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
6. A CSOK 4 millió Ft, ha jól tudom. Abból te milyen lakást vettél? Ja, hogy a CSOK a felső-középosztályt támogatja, akinek amúgy is vannak tartalékai, a leszakadó rétegeket pedig még mélyebbre taszítja? Az adómentességből én kimaradtam, de még ha lett is volna, azért én nem tapsikolok egy korrupt képmutató rendszerhez, ami az esetek 90%-ában totálisan ellenkező döntéseket hoz, mint amit kommunikál.
okt. 7. 15:45
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Hagyd, a 6-os egy buta fideszes birka. Az, hogy hazudozik még azzal, hogy néhánymilliót kaptak, mert szültek néhány kölyköt, és emiatt lett csak lakásuk, szintén őt minősíti. Arról nem is beszélve, hogy a kormány fenekét ingyen nyalja teljesen.
okt. 7. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem 4 millió. Olvass utána.

Én és még jópár barátom sosem tartoztunk a középosztályhoz. Ez nem tudom honnan jött neked.

Nekem jól jött az adómentesség. Ezért tapsikolok.

Én nem vagyok minden-szar hívő.

Élni kell azzal, ami jó egy kormányzás alatt

Sosem volt olyan kormányzás ahol minden rossz és soha, ahol minden jó.

De nem kell, h meggyőzzük egymást. Nincs jelentősége

okt. 7. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:

7: Most már 50 millió körüli a csokker. De hozzá is kell önerő és akinek ez megvolt, akkor annyira nem szegény, hogy soha ne lehessen saját lakása. Az autóhoz is csak támogatás járt, nem a teljes árat fizették ezért legalább egy használt autóra így is tellenie kellett.

8: Az is igaz, hogy az itteni fideszeseknek nem hiszek. Egyszer jólszituáltak, akik szerint a csóringer libsik köpködik a fideszt, máskor ágrólszakadt szegénylegények, akiknek a drága fideszük segített egyről a kettőre jutni. Mikor melyik történet illik a témához.

9: A mindenszar hívőséget kikérem magamnak mindenki más nevében. Aki szerint minden szar, azok a fideszesek. Szerintük minden szar, ami tőlünk nyugatabbra van, szar a nato, szar az unió, szarok a németek, a franciák, szar mindenki más aki nem fideszes vagy valamelyik szatellit pártjához tartozó, szar minden és mindenki, aki nem az úgynevezett normalitásukat követi. A hazudós bűnöző lét ne legyen már normalitás.

Mi nem fideszesek is szar emberek vagyunk nekik. Akkor csak úgy elgondolkodtatónak: akik csokot kaptak, rossz helyre hálálkodnak. Mert azt a pénzt nem Orbánék teremtették meg, hanem mi többiek fizettük be adóként, ellenzéki szavazók is nagyon sokan. Ezért is fizetünk több adót.

okt. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!