Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mihazánk és Tisza közül...

A Mihazánk és Tisza közül melyikre érdemes majd szavazni?

Figyelt kérdés
Valós érveket kérnék, nem értek a politikához, csak annyit tudok, fontos a kormányváltás..(fideszpropaganda nem érdekel)

febr. 4. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
32%

#31: mivel az MHM = fidesz. De látom megjött a többi egybites mihaszna is kisegíteni. :D

Nektek mindenki ballib, aki nem ért egyet a fidesszel meg a mihasznákkal. Ennyit tudtok ismét.

Saját magad írod le, hogy együtt szavaztok a fidesszel aztán rajtam kéred számon, hogy bizonyítsam, hogy együttszavaznak...

Na innentől nincs is értelme vitatkozni, mert nem hogy azt nem tudjátok felfogni, amit írok, de még saját magatoknak is ellentmondtok.

#29: ha kicsit tájékozottabb lennél és nem csak egyoldalúan tekintenél a politikára akkor ezen kommented meg sem született volna. Persze ahhoz talán iskolába is kellett volna járni nem csak mellé...

febr. 4. 10:02
 32/74 anonim ***** válasza:
0%
#31 vagyok, bár egyértelmű, hogy a #30-nak szólt az előző kommentem de telefonról könnyű félreütni egy-egy betűt/számot. My bad.
febr. 4. 10:03
 33/74 anonim ***** válasza:
100%

31

Most akkor kapunk listát a RENGETEG együttszavazásról vagy nem?

febr. 4. 10:23
 34/74 anonim ***** válasza:
18%

Toroczkai ugyanúgy fidesz termék mint Magyar.

A Mi Hazánk vezetősége a Jobbik árulóiból áll össze.

A Mi Hazánk könyvet darált, ami a szememben főbenjáró bűn!

A Mi Hazánk Euro-szkeptikus, ugyanolyan kinézett szinten lenne az országunk mint most Orbánnal...

Előbb Orbánt kell eltakarítani, aztán lehet a palettát színesíteni - de Orbán eltakarítására jelenleg kizárólag Magyar és a Tisza képes!!!

febr. 4. 10:36
 35/74 anonim ***** válasza:
18%

#33: lustaságod határtalan. Ti is elismeritek, innentől nem tudom mit kellene bizonyítani.

De ott van a szívhang, vármegye, megyei közgyűlésekben összebútorozás (volt, ahol az MHM segítségével lett fideszes a közgyűlés elnöke, cserébe kaptak más pozíciót).

Mivel ti követitek állandóan konteó királyékat, így nektek illene tudni ezekről, is.

Egyébként számít, hogy mennyi és milyen fajta példákat hoznék/hoznánk fel? De őszintén. Úgyis magyarázkodnátok meg tagadnátok.

Ez egy meddő vita addig, amíg rá nem jöttök a valóságra. De nagy valószínűséggel '26-ban meglátjátok, bár valszeg el nem fogjátok ismerni.

febr. 4. 10:40
 36/74 D-Mano ***** válasza:
80%

35,

A vármegye megnevezés támogatása teljesen illeszkedik a Mi Hazánk deklarált profiljába.

A szívhang törvényjavaslatot maga Dúró Dóra nyújtotta be.

Ezeket miért ne szavazta volna meg a Mi Hazánk?

Olyan törvények megszavazásáról beszélj, okostojás, ami szembe megy a Mi Hazánk deklarált álláspontjaival vagy a Mi Hazánkosok értékrendjével.

febr. 4. 10:50
 37/74 anonim ***** válasza:
81%

#34 "Toroczkai ugyanúgy fidesz termék mint Magyar."

Valóság: Toroczkainak soha semmi köze nem volt a Fidesznek, magyarral ellentétben.

"A Mi Hazánk vezetősége a Jobbik árulóiból áll össze."

Valóság: a Mi Hazánk azt képviseli, amit a régi Jobbik. Akik a Jobbikban maradtak, és összebútoroztak gyurcsány apádékkal, azok az árulók.

"A Mi Hazánk könyvet darált, ami a szememben főbenjáró bűn!"

Valóság: egy gyerekeket célzó LMBTQP-propagandakönyvet daráltak le. Egy ilyen könyvnek a megírása főbenjáró bűn, a megsemmisítése kötelesség.

"A Mi Hazánk Euro-szkeptikus, ugyanolyan kinézett szinten lenne az országunk mint most Orbánnal..."

Valóság: a Mi Hazánk valóban euroszkeptikus, tehát magasabb szinten lenne az országunk, mint a nyugattalpnyaló orbánnal.

"Előbb Orbánt kell eltakarítani, aztán lehet a palettát színesíteni - de Orbán eltakarítására jelenleg kizárólag Magyar és a Tisza képes!!!"

Valóság: magyar péter egy megélhetési politikus, akinek esze ágában sincs orbánt eltakarítani.

febr. 4. 11:09
 38/74 A kérdező kommentje:

Én egyelőre nem látom úgy hogy a Mihazánk fidesz lenne, és szerintem egy szavazója sem maradna a Mihazánknak ha koalícióra lép a fidesszel, elpártolna tőle minden szavazója szerintem, és akkor inkább a Tiszára voksolna, erre reagálhatnának Mihazánkosak hogy így látják-e. Én ebben szinte biztos vagyok, hogy ha kiderülne hogy fideszes, és ha koalícióra lép vele, akkor egyértelműen kiderülne, akkor nem marad Mihazánkos szavazó..kíváncsi vagyok. Szóval emiatt nem is aggódom, inkább az jobban aggaszt hogy T.L. azt mondta egy Atv interjúban, hogy ha a Tisza nyer, akkor ugyanolyan lesz mint most, vagy rosszabb, ezt viszont minimum nem tudhatja, sőt ehhez néhány millió embernek lenne egy-két szava, mert milliók tudnak támogatni is, és ugyanezek a milliók tudnak mást is tenni. Ez a kijelentés T.L.-től nekem csak annyit bizonyít hogy T.L. nem annyira a kormányváltást célozza, hanem inkább hogy csak ő lehet az alternatíva, és ez szerintem a legtöbb embernek akinek a kormányváltás az első prioritás, nem szimpatikus így. De még mindig nem húzok sehová, ha így tűnne is.

Van még idő. Ha a Mihazánk úgy megerősödne 26-ig, hogy esélyesebb kormányváltásra simán rászavazok.

febr. 4. 11:29
 39/74 anonim ***** válasza:
77%

"szerintem egy szavazója sem maradna a Mihazánknak ha koalícióra lép a fidesszel, elpártolna tőle minden szavazója szerintem, és akkor inkább a Tiszára voksolna, erre reagálhatnának Mihazánkosak hogy így látják-e."

Az első fele igaz, én biztos nem szavaznék a Mi Hazánkra, ha összeállna a Fidesszel. Viszont a Tiszára sem szavaznék soha. Ha a Mi Hazánk ugyanúgy elárulná a nemzetet, ahogy anno a Jobbik, úgyis alakulna egy újabb magyar párt, hogy betöltse az űrt, és rájuk szavaznék.

febr. 4. 11:32
 40/74 A kérdező kommentje:
Nekem az sem ellenérv a Tisza ellen hogy a Tisza a korábbi ellenzék 2.0-ja, (összefogás stb.) Tőlem aztán legyen így, mint mondtam a kormányváltás az első, nekem legalábbis. Ha nincs kormányváltás, nincs mit tovább alakítani.
febr. 4. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!