Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mihazánk és Tisza közül...

A Mihazánk és Tisza közül melyikre érdemes majd szavazni?

Figyelt kérdés
Valós érveket kérnék, nem értek a politikához, csak annyit tudok, fontos a kormányváltás..(fideszpropaganda nem érdekel)

ma 00:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A Mi Hazánkra biztos, hogy nem. A Tiszára talán.
ma 01:20
 12/20 A kérdező kommentje:

Nekem egyébként Kulja András nem szimpatikus alapból, egyébként MP sem nagyon, bár MP stílusát most elnézem mert szinte ez szükséges a fidesz megdöntéséhez. Bár Toroczkai sem a legszimpatikusabb. Szóval tudnék mondani a közéletből szimpatikus embereket, nem az hogy senki sem az, csak hát ők nem politikusok.

Valakire pedig muszáj szavazni, én mondjuk nem bánnám ha a Mihazánk nagyobbra nőne, mondjuk a fidesz hátrányára, hogy ne a fidesz maradjon majd fő ellenzéknek.

ma 01:26
 13/20 A kérdező kommentje:
#11 A Mihazánkra miért nem? A Tiszára miért csak talán? Más nincs is (vagyis a fidesz de arra tudjuk kik szavaznak).
ma 01:28
 14/20 anonim ***** válasza:
13 A Mi Hazánk a Fidesz szélsőséges tagozata. Bármennyire tagadják is, de ez az igazság. A Tisza egyenlőre még nem bizonyított se pozitív, se negatív értelemben. Más pedig tényleg nincs. Illetve lenne még a Gyurcsány párt, de ők már "bizonyítottak". Más meg tényleg nincs. Szerintem még mindig MZP lenne a legjobb, de őt meg sikeresen le karakter gyilkolta a Fidesz meg a DK együtt.
ma 01:37
 15/20 A kérdező kommentje:
MZP kicsit szimpatikus, de ő gyenge ehhez a feladathoz szerintem, már a kormányváltáshoz. De vele kapcsolatban is lennének fenntartásaim, amennyiben hatalom kerül a kezébe. Nehéz ügy ez, fontos hogy aki kormányon lesz 26-ban, ne legyen 2/3-os, legyen erős ellenzék, aki hathatós nyomást tud gyakorolni, ha már a mentelmi jog súlytalanítja a sorsfordító döntéseiket.
ma 01:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Azt azért nem gondolom hogy a Mihazánk egy fideszhasonmás lenne, azért sok dolgot megfogalmaznak ők ami nem ezt mutatja, és eddig elég transzparensek is, de az igaz hogy nagyon passzívak, a Tiszához viszonyítva. Nem áll bele elég erősen a fideszbe szerintem.
ma 01:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#15 Először kell egy kétharmad, mert anélkül nem lehet megváltoztatni a Fidesz által meghozott kétharmados törvényeket. Pl. egy olyan arányos választási törvényt kell csinálni, hogy lehetőleg ne legyen soha többet kétharmad. Főleg ne lehessen 44%-os támogatottság mellett kétharmados többsége a parlamentben senkinek. Meg még egy csomó kétharmados törvény van, amit a Fidesz azért hozott meg, hogy lerombolja a plurális demokrácia alapjait, és bebiztosítsa a hatalmát. Na ettől félek, hogy ezeket nem biztos, hogy Magyar Péter olyan nagyon meg akarja majd változtatni. Ilyen szempontból sokkal megbízhatóbbnak tartom MZP-ét.

De sajnos nincs más választásunk most, csak a Tisza. Aztán majd vagy szerencsénk lesz vagy nem. Sok múlik a Tisza párt támogatóin, a Tisza körökön is, hogy jó irányba tereljék a Tiszát.

ma 02:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért a Tisza eléggé kötve lesz dolgokhoz gondolom, szóval ez a nagy tábor most nem azért alakult, hogy majd ő azt tegye amit akar, azonnal ellene is fordulna mindenki, ugyanolyan erővel minimum mint most a fidesz ellen, emiatt ettől annyira nem félek.
ma 02:06
 19/20 anonim ***** válasza:

"A Mihazánk miért nem tudott úgy megnőni mint a Tisza? "

Mert a mihazánk is a fidesz. A fidesz a legszélsőségesebb nácijainak létrehozott egy külön pártot.

ma 02:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Meglehetősen biztos vagyok benne, hogy ha a Fidesz szorult helyzetbe kerül, a Mihazánk azonnal megy kisegíteni, akár egy koalícióval. Szóval azért a Mihazánkra szavazni, hogy elzavarjuk a Fideszt, elég nagy öngól. Kérdés, hogy mi a célod, ha kormányváltást akarsz, akkor Tisza. Amúgy még van sok időd, tájékozódj, figyeld a híreket, rengeteg dolog fog még addig történni, aztán előbb-utóbb eldöntöd, ki felé húzol.
ma 04:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!