Mikor lesz tüntetés az előrehozott választásokért?
Figyelt kérdés
Magyar Péter mostanában nem hangoztatja az előrehozott választások iránti igényét. Már nem is akarja? Vagy tervben van még, hogy kiviszi a tömeget az utcára?ma 17:54
11/17 DK-s válasza:
Gumicsont volt, jó rágódást.
Egy ilyen tüntetés megszervezése az "alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása" lenne.
Remélem megpróbálja. Öttől, életfogytiglanig jár érte.
12/17 árokpart válasza:
11-es Nem lenne az, mert nem tilos tüntetni az előrehozott választásokért, mert az Alaptörvényben is benne van az előrehozott választás lehetősége. Az más, hogy nem engednének a tüntetők kéréseinek.
13/17 árokpart válasza:
Onnan tudom, hogy 2008-ban jómagam is szerettem volna egy ilyet szervezni csak nem jöttek rá el az emberek és tessék most is még itt vagyok.
14/17 árokpart válasza:
Egyébként szükség lenne egy előrehozott választásokra a magas infláció miatt.
15/17 DK-s válasza:
árokpart-nak:
Előrehozott választást csak a kormány lemondása esetén lehetne kihirdetni. A tüntetők pedig nem a kormány lemondását követelnék, hanem előrehozott választásokat, legitim kormány ellenére.
Mit is írtam erről korábban?
"alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása"
16/17 árokpart válasza:
15-ös Nyílván ha a kormány lemondását követelik akkor egyúttal az előrehozott választást is jelent, hiszen másképpen a kormány lemondása után új kormány nem tud létre jönni választások nélkül.
17/17 DK-s válasza:
árokpart-nak:
Ezzel viszont csak annyi a probléma, hogy nem a KORMÁNY lemondását követeli, hanem Orbánét. 🤣
Állj vissza a startvonalra, és fuss neki még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!