Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz tüntetés az előreho...

Mikor lesz tüntetés az előrehozott választásokért?

Figyelt kérdés
Magyar Péter mostanában nem hangoztatja az előrehozott választások iránti igényét. Már nem is akarja? Vagy tervben van még, hogy kiviszi a tömeget az utcára?
ma 17:54
1 2
 11/17 DK-s ***** válasza:
66%

Gumicsont volt, jó rágódást.

Egy ilyen tüntetés megszervezése az "alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása" lenne.

Remélem megpróbálja. Öttől, életfogytiglanig jár érte.

ma 19:41
 12/17 árokpart ***** válasza:
11-es Nem lenne az, mert nem tilos tüntetni az előrehozott választásokért, mert az Alaptörvényben is benne van az előrehozott választás lehetősége. Az más, hogy nem engednének a tüntetők kéréseinek.
ma 22:20
 13/17 árokpart ***** válasza:
Onnan tudom, hogy 2008-ban jómagam is szerettem volna egy ilyet szervezni csak nem jöttek rá el az emberek és tessék most is még itt vagyok.
ma 22:22
 14/17 árokpart ***** válasza:
Egyébként szükség lenne egy előrehozott választásokra a magas infláció miatt.
ma 22:34
 15/17 DK-s ***** válasza:

árokpart-nak:

Előrehozott választást csak a kormány lemondása esetén lehetne kihirdetni. A tüntetők pedig nem a kormány lemondását követelnék, hanem előrehozott választásokat, legitim kormány ellenére.

Mit is írtam erről korábban?

"alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása"

ma 23:17
 16/17 árokpart ***** válasza:
15-ös Nyílván ha a kormány lemondását követelik akkor egyúttal az előrehozott választást is jelent, hiszen másképpen a kormány lemondása után új kormány nem tud létre jönni választások nélkül.
ma 23:27
 17/17 DK-s ***** válasza:

árokpart-nak:

Ezzel viszont csak annyi a probléma, hogy nem a KORMÁNY lemondását követeli, hanem Orbánét. 🤣

Állj vissza a startvonalra, és fuss neki még egyszer.

ma 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!