Momentum, Duna párt, DK és Mi hazánk szavazók! Miért nem vagytok elég tökösek hogy közvetlenül a Fideszre szavaztok, ha már a Fideszt akarjátok újra hatalmon?
Azért, mert egy diktatúrában teljesen mindegy, hogy kire szavazok, vagy nem szavazok:
3 Fidesz csal, tehát Fideszre szavazol.
Értettem.
Szerintem, nem értetted.
Szerintem, teljesen mindegy, hogy szavazol-e és teljesen mindegy, hogy kire szavazol.
Nem irtam egy szóval sem, hogy 0rbánra szavazok, mert, ha nem szavazok, vagy, ha másra szavazok, akkor is ő fog nyerni, amit a fenti példa is igazol.
Elmentettem ezt a kérdést és a következő "választás" után, vissza fogok jönni, hogy elmondjam igazam volt, pedig én bevallottan, igazoltan, bizonyitottan baromi rossz jós vagyok, semennyire nem látom a jövőt, de ebben egészen biztos vagyok.
Akárkire szavazol, akár nem szavazol, 0rbán fog nyerni a végén.
momentumra, kutyára, dk-ra szavazni nettó retardáltság.
momentum mindig is jelentéktelen volt és most végre megszűnik, dk-ban gyurcsány a legkártékonyabb politikus valaha, a kutyapárt meg mindig is bohóc párt volt, egyetlen emberük került vezető pozícióba aki egy komolyan vehetetlen füves. tud valaki egyáltalán másik kutyás embert megnevezni? én ennek se tudom a nevét
a mi hazánkra, az aktuális szalonnácikra igény van, hogy ugyanazt az ívet megjárja mint a jobbik. a roma társadalom továbbra is megkeserítik főleg a falusi magyarok életét, akik látványosan nem számíthatnak senkire ezért marad toroczkai nekik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!