Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Momentum, Duna párt, DK és Mi...

Momentum, Duna párt, DK és Mi hazánk szavazók! Miért nem vagytok elég tökösek hogy közvetlenül a Fideszre szavaztok, ha már a Fideszt akarjátok újra hatalmon?

Figyelt kérdés
ma 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Igazad van, meggyőztél, inkább szavazok a Fideszre, csak nehogy egy pszichopata kerüljön hatalomra.
ma 07:44
 2/9 A kérdező kommentje:
1 Helyes, legyél igazi férfi.
ma 07:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert egy diktatúrában teljesen mindegy, hogy kire szavazok, vagy nem szavazok:

https://www.youtube.com/watch?v=L6P4UezdtaM&t=2s

ma 07:53
 4/9 A kérdező kommentje:

3 Fidesz csal, tehát Fideszre szavazol.

Értettem.

ma 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem értetted.

Szerintem, teljesen mindegy, hogy szavazol-e és teljesen mindegy, hogy kire szavazol.

Nem irtam egy szóval sem, hogy 0rbánra szavazok, mert, ha nem szavazok, vagy, ha másra szavazok, akkor is ő fog nyerni, amit a fenti példa is igazol.

ma 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Elmentettem ezt a kérdést és a következő "választás" után, vissza fogok jönni, hogy elmondjam igazam volt, pedig én bevallottan, igazoltan, bizonyitottan baromi rossz jós vagyok, semennyire nem látom a jövőt, de ebben egészen biztos vagyok.

Akárkire szavazol, akár nem szavazol, 0rbán fog nyerni a végén.

ma 08:05
 7/9 A kérdező kommentje:
6 Itt talizunk majd. Még bármi történhet a következő egy évben.
ma 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

momentumra, kutyára, dk-ra szavazni nettó retardáltság.

momentum mindig is jelentéktelen volt és most végre megszűnik, dk-ban gyurcsány a legkártékonyabb politikus valaha, a kutyapárt meg mindig is bohóc párt volt, egyetlen emberük került vezető pozícióba aki egy komolyan vehetetlen füves. tud valaki egyáltalán másik kutyás embert megnevezni? én ennek se tudom a nevét

a mi hazánkra, az aktuális szalonnácikra igény van, hogy ugyanazt az ívet megjárja mint a jobbik. a roma társadalom továbbra is megkeserítik főleg a falusi magyarok életét, akik látványosan nem számíthatnak senkire ezért marad toroczkai nekik

ma 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Arra fogok szavazni akire akarok, nem te fogod nekem megszabni!
ma 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!