Ha én nem értek egyet a Fidesz politikájával,akkor én egy poloska vagyok?
Figyelt kérdés
tegnap 21:51
2/7 anonim 

válasza:

„Széchenyi István a magánvagyonából csinált közvagyont, Tiborcz István pedig a közvagyonból magánvagyont.”
Széchenyi Bence
Én nem lepődtem meg azon, hogy 0rbán parazitának nevezte az ellenzéket, amikor belső elégedetlenséget már nem képes a propaganda külső ellenségképekkel ellensúlyozni, akkor saját állampolgárai ellenzéke ellen kell hergelnie a híveit ( a poloskázás, azaz a dehumanizálás a nyílt előszobája) Azon lepődöm meg, hogy még sokan nem veszik észre, hogy ez a beszéd is csak egy újabb lépés azon az úton, ami a demokráciából a hibrid rezsimen át a teljes diktatúrába vezet. Amin 0rbán mindaddig végighalad, amíg nem állítjuk meg.
Hadházi Ákos
4/7 anonim 

válasza:

Mindenki, aki nem ért egyet a fityisszel, az poloska? DE nagy lett a guruló emberke, mert maga mögött érzi Trumpot és Putyint! De Trump nem éri meg az év végét elnökként!
5/7 anonim 

válasza:

A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa szerint Bayer Zsolti szerint egy aljas féreg vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem jövőre a szavazófülkékben hemzsegni fognak a poloskák!
tegnap 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!