Csak nekem lett elegem a Mi hazánk képmutatásából?
Nem vagyok nagymagyar meg hagyományőrző meg semmi, de a történelmi Magyarország visszaállítáa szívügyem, így eddig őket tartottam a legjobb alternatívának.
De most őszintén szólva nem értem, hogy mire játszik Toroczkai. Nekem az se nagyon tetszett, hogy Orbánnal versenyezve rohant az AfD után Berlinbe közös fotóért, azt meg se említve, hogy akiknek a vezetője egy leszbikus nő, aki gyereket nevel egy bevándorlóval, mert oké, kell a politikai kapcsolat... Csak akkor ne vigyenek már ki olyan táblát, hogy "LMBTQ = pedofília" például. Mert akkor Alice Weidel is pedofil kell legyen és ne neveljen gyereket a meleg barátnőjével...
Aztán pár napja odaállt közös fotóra Lázárral, ami nálam végleg kiverte a biztosítékot. Mert van egy párt, amit évek óta hazaárulóznak (azok is), de azért elmegy az egyik fő emberükkel egyeztetni... tegnap meg újra kijelenti a tüntetésen, hogy a Fidesz fehérgalléros bűnözők gyülekezete.
Hogy mi van Toroczkai?? Akkor miért egyeztetsz meg fotózkodsz velük???
Szóljon már valaki ha én vagyok a hülye...

"Szóljon már valaki ha én vagyok a hülye..."
Te vagy a hülye..

Na ez a kérdés is mekkora kamu. Ez a kérdés egy álkérdés, ami csak a Mi Hazánkat szándékozik lejáratni, besározni.
Azzal a már szintén nem újdonságnak számító trükközéssel, hogy a kérdező/kommentelő kiadja magát volt Mi Hazánkosnak vagy olyannak, akinek eddig szimpatikus volt a Mi Hazánk, de most "felnyílt a szeme", most ez már "túl sok", most emiatt vagy amiatt kiábrándult a Mi Hazánkból.
Édes fiam/lányom, ha tényleg követnéd a Mi Hazánkat a saját platformjain, ezekre a kérdésekre/aggályokra már több ízben is kaphattál volna kielégítő választ.
De te csak azt szajkózod, amit a többi liberálglobalista propagandista...

Nem a Mi Hazánk képmutató hanen Te ezzel a kamu kérdéssel!
Toroczkai úgy ment be a parlamentbe 22 ben,hogy konstrukiv ellenzékként hajlandó bármelyik oldalal együtt dolgozni olyan kérdésekben ami a magyroknak jó.
Ez történik most is a készpénzhasználattal.
Szokás szerint a fiesz lopta,lenyulta az ötletet javaslatot,és ezért az egyeztetés.
Ő csinálja jól,nem azok akik bármire amit nem 100% ban akkor és ugy fogadnak le,szavazank meg ahogy ő-pártja gondolja ,rögtön 180 fok és fújjolnak.
A Te érdeked is volna hogy használhass készpénzt és kötelező legyen elfogadni azt a bankkártya mellet is Te szerencsétlen,de odáig nem jutottál Te nagy kamu Mi Hazánkos..:D

Alice Weidel leszbi, nincs mit szépíteni rajta.
Viszont, mivel potenciális szövetséges, nem azt kell nézni miben különböznek,hanem miben egyeznek.Közös célok, érdekek.
Puncit szereti nyalni, ez van.Diplomáciában nem lehet válogatni a jelenlegi helyzetben, különben egyedül marad mindenki.

7
"De közben meg se te, se a 4-es nem voltatok képesek konkrétumokkal válaszolni, hogy miért nem egy egy büdös nagy képmutatás, amit Toroczkai most csinál... sokatmondó!"
Várhattál volna még pár percet igy vasárnap este, Te nagyon hiteles megcsömörlött Mi Hazánkos!
Remélem csak az eredményes munka után fizetnek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!