Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem lett elegem a Mi...

Csak nekem lett elegem a Mi hazánk képmutatásából?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagymagyar meg hagyományőrző meg semmi, de a történelmi Magyarország visszaállítáa szívügyem, így eddig őket tartottam a legjobb alternatívának.

De most őszintén szólva nem értem, hogy mire játszik Toroczkai. Nekem az se nagyon tetszett, hogy Orbánnal versenyezve rohant az AfD után Berlinbe közös fotóért, azt meg se említve, hogy akiknek a vezetője egy leszbikus nő, aki gyereket nevel egy bevándorlóval, mert oké, kell a politikai kapcsolat... Csak akkor ne vigyenek már ki olyan táblát, hogy "LMBTQ = pedofília" például. Mert akkor Alice Weidel is pedofil kell legyen és ne neveljen gyereket a meleg barátnőjével...

Aztán pár napja odaállt közös fotóra Lázárral, ami nálam végleg kiverte a biztosítékot. Mert van egy párt, amit évek óta hazaárulóznak (azok is), de azért elmegy az egyik fő emberükkel egyeztetni... tegnap meg újra kijelenti a tüntetésen, hogy a Fidesz fehérgalléros bűnözők gyülekezete.

Hogy mi van Toroczkai?? Akkor miért egyeztetsz meg fotózkodsz velük???

Szóljon már valaki ha én vagyok a hülye...

tegnapelőtt 21:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

9

"Puncit szereti nyalni, ez van."

Már is van benne és bennem valami közös! :D

tegnapelőtt 22:42
 12/23 anonim ***** válasza:
33%

Komolyan annyira boldog vagyok amikor ilyen írást látok! :)

Hálásan köszönöm, hogy nem a Mi Hazánk közösségének vagy a tagja.

Ne vedd sértésnek, de az intelligencia szinted szerint nem vagy jogosult arra, hogy a közösség tagja legyél.

Lehetsz Tisza párti vagy Fideszes teljesen mind1, csak Mi Hazánkos nem lehetsz.

Amúgy azért is nem kezdem el magyarázni a tévedéseidet, mert nagy valószínűséggel meg se értenéd.

tegnapelőtt 22:57
 13/23 A kérdező kommentje:

Sose voltam semmilyen közösség tagja bohóc, ezek után pláne nem leszek, hogy a sok agymosott bárány még ide is jön kioktatni, aztán hajbókol annak, aki egyik nap meleg-pedofilozik, másnap meg szalad a "meleg-pedofil" lába nyomát csókolni, vagy a hazaárulókal egyeztet... gratulálok.

Jó összefogást kívánok 2026-ban a Fideszes hazaárulókkal!

tegnapelőtt 23:01
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

Hát persze hogy nem vagy semmilyen közösség tagja :D

Hát hogyne :D

Na húzz el innen te kis kamus csicska gyerek!

tegnapelőtt 23:05
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

Egyre szánalmasabbak ezek a kamu, szar propagandakérdések.

Neked a volt NER-haszonélvezővel, a nemzet Kaszanovájával kellene foglalkoznod inkább!

tegnapelőtt 23:21
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

[link]

A videó ami a 2022-es Fidesz győzelemkor készült.

Eredményváró buli.

Valaki nagyon jól érezte magát.

tegnapelőtt 23:26
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

Hajjaj, megint mik vannak itt. :D Kamu sz*r fideszpárti az egész MHM a kezdetek óta.

Egy dologra reagálnék, mégpedig #12-nek erre:

"Ne vedd sértésnek, de az intelligencia szinted szerint nem vagy jogosult arra, hogy a közösség tagja legyél."

Valóban. Nehéz kvalifikálni az MHM-be, mert IQ 80 fölött nem szavazhatsz rájuk, szigorúan alatta kell lenni. Mondjuk ez nálatok, MHM szavazókon tökéletesen meglátszódik. Bár, a vezetőiteknek sincs több 90-nél. Épp annyival van nekik csak több, hogy azt a 4-500 ezer birkát összeterelje, meg néhányat lecsippantson a fidesztől. Fidesz szavazó = MHM szavazó, ergo Fidesz = MHM. Rövid, de valódi a képlet.

tegnap 00:49
 18/23 anonim ***** válasza:
41%

“történelmi Magyarország visszaállítáa szívügyem”

Miért akarod több millió román emberrel is ugyanazt megtenni amit annó az erdelyi magyarokkal tettek? Miben kulonbozol azoktol a hienaktol akik a parizsi bekediktatumot irták?

Miert nem lehet egyszeruen csak tullepni ezen es azon dolgozni hogy minel nagyobb beke legyen Romania es Magyarorszag kozott?

En biztos egy romant, horvatot, szlovakot, szerbet se bantanek a te vágyálmadért… es sokan vagyunk igy hála Istennek. Szoval engedd el ezt inkabb. :ad

tegnap 01:37
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
#18: igen, egyesek nem tudom miért nincsenek tisztában azzal, hogy a hunok betolakodók voltak Erdélyben (és a Kárpát-medencében), egy jöttment, agresszív népség. A mai román nép ősei, a dákok már javában éltek Erdély területén, amikor Árpádék belovagoltak oda. A Felvidéken, Kárpátalján, a Szerémségben, Szlavóniában, a Vajdaságban meg szláv népek. A magyar (hun) egy betolakodó, jöttment népségnek számít itt Kelet-Közép-Európában.
tegnap 12:46
 20/23 anonim ***** válasza:
tegnap 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!