Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikortól lehet majd érezni a...

Mikortól lehet majd érezni a magyar gazdaság fellendülését?

Figyelt kérdés

Miniszterelnökünk azt mondta hogy kettő ilyen 2025 fantasztikus év lesz.

Mikor fogjuk ezt mi is érezni, tapasztalni?

ma 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem fogunk érezni semmit, max a felső 10 ezer.

2. Válaszoló

Én és kollégáim évek óta infláció alatt kapunk fizetés emelést, idén még annyi se lesz mint amennyivel a bérminimum emelkedett.

ma 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

ma 18:01

"Én és kollégáim évek óta infláció alatt kapunk fizetés emelés"

Én és a kollégáim meg fölötte. Ez mit bizonyít? A minimálbér is 15%-ot nőtt, közben 5% alatt volt az infláció. Most akkor akik minimálbéren vagy közelében voltak nekik se nőtt a vásárlóerejük?

Illetve lasszóval fogják az embereket, ha ennyire szar helyen dolgozol akkor miért nem váltasz?

[link]

[link] [link]

Random emberek szerint 2023 decemberében 333 ezer volt a nettó kereset Magyarországon, idén januárban meg már 393 ezer. (ez még csak nem is KSH és gondolom nem is felső tízezer)

ma 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Majd ha kiszórják a rekordméretű kamatot az állampapírok után. Lesz itt habzsi-dőzsi, csak győzd költeni azt a rengeteg pénzt.
ma 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!